Horoskop

Horoskop za sredo, 13. julija

W.Y.
13. 7. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Planeti svetujejo več miru, kar vam bo problematično, saj boste zelo razigrani. Postajate vedno bolj nepotrpežljivi. Vaša vedra narava se vam lahko poplača le ob opravljanju izpitov.

BIK  Glede delovnih nalog boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila igre. Največ boste dosegli brez veliko besed. Prisluhnite nekomu izmed starejših.

DVOJČKA  Počasi odpravljate težave, ki so povezane z družinskim članom, in tudi v službi bo več razumevanja in dobre motivacije. Zdravje bo počasi boljše, zato se boste usmerili v športne dejavnosti.

RAK  Od vas se pričakuje, da sledite navodilom, posebno v poslovnih krogih. To je morda dolgočasno, toda za zdaj najboljša mogoča rešitev, ki vas lahko popelje do uspeha.

LEV  Imate veliko energije, vendar vseeno ne pretiravajte, posebno ko se bo zvrstilo nekaj zadev ali obveznosti naenkrat. S prijateljem bi radi dosegli nekaj posebnega.

DEVICA  Preverite, koliko časa boste potrebovali za določene opravke, potem se ustrezno organizirajte, da vam kaj ne zbeži. Vsekakor imate priložnost, da nekaj storite drugače kot običajno.

TEHTNICA  Vpliv Lune vas bo tokrat zmedel in vam povzročil nekaj napetosti. Potrudite se, da boste jasno in odkrito izrazili, kaj vas muči in kaj si v resnici želite.

ŠKORPIJON  Preveč ste raztreseni, zato se vam dogaja, da preprosto ne slišite mnenja drugih. Nimajo možnosti, da bi vas prepričali o čemerkoli drugem, kar bi vam lahko koristilo.

STRELEC  Optimizem se lahko nekam izgubi in kar na enkrat se bo treba soočati z lastnimi in tujimi napakami. Čim manj projekcij, čim manj prenašanja odgovornosti na druge  in uspelo vam bo.

KOZOROG  Včasih je dobro poslušati prvi občutek namesto dolgega analiziranja. Prijatelj vam bo pomagal, da boste ugotovili, kaj si želite in česa ne, čeprav bo pogovor potekal sproščeno.

VODNAR  Koristna se vam zdi energija, ki spodbuja delo in prinaša voljo do pomembnih premikov na finančnem področju. Zasebno pa bo treba pokazati iniciativnost.

RIBI  Vse se vam bo zdelo veliko bolj zapleteno, kot je v resnici. Nekdo vas mika in skorajda se bosta povezala, potem pa vam ne bo ustrezalo tako, kot bi si želeli.