Poroka

Nika Zorjan: »Ostala sem sama pred oltarjem!«

Eva Jandl
19. 5. 2022, 19.27
Deli članek:

Nika Zorjan je znova sprožila val govoric, ko se je pokazala v cerkvi v domači Murski Soboti v poročni obleki ter s poročnim šopkom v rokah in srečnim nasmeškom. Mnogi so ji čestitali za lep dogodek, nam pa je Nika povedala, zakaj se je oblekla v poročno obleko, kakšna bo njena resnična poroka in ali bo njen ženin Rok Piletič. Javna skrivnost je namreč, da sta par.

instagram
Nika Zorjan

Objavili ste fotografijo v poročni obleki in zapisali, da ste nasmejani in srečni do neba. Čeprav mnogi upajo, da ste se poročili zares, pa gre le za videospot, kajne?

Tako je. (smeh) In naj vam povem, da se v resnici nisem poročila, niti v videospotu ne. Zgodba je namreč takšna, da se jaz želim poročiti, njega pa ni na poroko, pustil me je samo pred oltarjem. Župnik mi nato pove, da mojega ženina ni, jaz vse skupaj nekam pošljem, se preoblečem v kavbojska oblačila in grem naprej. Je hitra, poskočna pesem, naslov je 1, 2, 3 (ena, dva, tri).

Kmalu bom stara 30 let, večina mojih sorodnikov in prijateljev je poročenih in to se mi zdi lepa tradicija, ki bi jo rada nadaljevala.

Kaj pa vam pomeni poroka, se želite poročiti?

Vsekakor. Zame je to dodatna potrditev ljubezni, ni pa to pogoj, da se lahko imaš rad. Kmalu bom stara 30 let, večina mojih sorodnikov in prijateljev je poročenih in to se mi zdi lepa tradicija, ki bi jo rada nadaljevala.

Bo vaša poroka takšna kot v videospotu?

Rada bi imela veliko poroko, povabila veliko ljudi, moje dobre prijatelje, da bi bila velika zabava. V videospotu imam zelo dolgo obleko z vlečko, ki je sicer čudovita, a po tej izkušnji v videospotu bi jo imela le do oltarja, nato bi se preoblekla v jeans. V takšni obleki ne moreš niti hoditi.

S kom se boste poročili? Javna skrivnost je, da sta z Rokom Piletićem (iz dueta BQL) par.

Ko bo prišlo do tega, da se bom poročila, verjemite, da bom vsem na glas povedala, kdo je moj ženin. So določene stvari, o katerih nočem govoriti, in druge, o katerih ne morem nehati govoriti. (smeh)

Kakšni so vaši načrti za poletje, boste nastopali ali dopustovali?

Delo ima prednost. Zdaj, ko nekaj časa nisem nastopala, sem spoznala, da pravega »špila« ne moreš nadomestiti z nobenim virtualnim koncertom. Končno lahko spet nastopamo. Navdušena sem in upam, da bo tako ostalo. Počitnic ne načrtujem, ampak se bom prepustila spontanosti, vsekakor pa si bom privoščila kakšen dopustniški dan.