Traktor

To je eden najlepših spominov na otroštvo Tanje Žagar

Eva Jandl
19. 5. 2022, 05.34
Posodobljeno: 19. 5. 2022, 10.19
Deli članek:

Pevka in mamica dveh otrok Tanja Žagar je prava urbana vrtnarka, saj sredi Ljubljane v bloku prideluje lastno zelenjavo, z veseljem pa je znova skočila na traktor, saj vožnjo s traktorji naravnost obožuje.

Instagram
»Ko sem bila majhna, sem letela kot strela, ko sem pri babici na kmetiji zaslišala 'brrrmmm' ... Tako noro rada sem se vozila s traktorjem! To je zame eden lepših spominov na otroštvo,« je povedala o svojih spominih na dneve pri babici na kmetiji.

Pevka je uresničila svojo namero, da bo porodniški dopust končala malce prej, v kolikor ji bodo razmere dopuščale. Tako je za njo že nekaj nastopov in pravih žurerskih koncertov. Njena drugorojenka Marina bo sicer julija upihnila prvo svečko na torti, a Tanja svojih otrok, tudi prvorojenca Karla, ne izpostavlja javnosti. Njeni sosedje v Ljubljani radi povedo, da Tanja redno hodi na sprehode. »Obožujemo sprehode in skoraj vsak dan prehodimo približno deset kilometrov.«

Vrtiček sredi mesta

Tanja živi v bloku, kjer ima večjo teraso in dokaj veliko korito z zemljo, kjer si vsako leto uredi vrtiček z zelenjavo in zelišči. Rada se pohvali s svojo lepo zelenjavo, ki jo goji sredi mesta. Uspeva ji solata, celo lubenice in krompir ter maslene buče, paradižnik. »To je posebno veselje, zlasti za otroke,« je povedala in izpostavila, s kakšnim užitkom njen sin koplje in zaliva ter skrbi za vrt. Pevki pa se je nedavno uresničila tudi velika želja, saj je lahko oblekla delovni kombinezon in se povzpela na traktor ter sodelovala pri setvi koruze in sončnic, ob tem pa se je spomnila svojega odraščanja in obiskov pri babici na kmetiji, kjer se je najraje od vsega vozila s traktorjem.