Drama na zelenici

FOTO: Zvezdnik Harryja Potterja se je zgrudil na igrišču za golf

R.T.
24. 9. 2021, 09.04
Posodobljeno: 24. 9. 2021, 09.24
Deli članek:

Britanski igralec Tom Felton po nezgodi okreva v bolnišnici.

Reuters
Feltonu so na noge pomagali drugi prisotni.

Tom Felton, najbolj poznan po upodobitvi knjižnega lika Dreca Malfoya v filmih Harryja Potterja, je dan po praznovanju svojega 34. rojstnega dne pristal v bolnišnici. Včeraj je na igrišču za golf, kjer se je v tej »plemeniti« igri, ki so jo v nekoliko drugačni obliki igrali že Rimljani, meril z drugimi zvezdniki, izgubil zavest in se zgrudil na zelenico. Nastopil je namreč na tekmovanju na luksuznem golf igrišču v bližini mesta Sheboygan v ameriški zvezni državi Wisconsin, kjer so se pomerili evropski in ameriški zvezdniki iz sveta zabave in športa.

Reuters
Felton med četrtkovim incidentom.

Novico so potrdili tudi v krovni organizaciji profesionalnih golfistov PGA, ki je zvezdniško tekmo organizirala v okviru svojega pokala Ryder. Več informacij o dogodku niso sporočili, a so potrdili, da je Felton pristal v bolnišnici na zdravljenju.

Kot je razvidno s posnetkov, so Feltonu na noge pomagali drugi igralci in udeleženci tekme ter ga nato položili na voziček za golf. Zgrudil se je na 11. luknji, ko je bil v družbi evropskega soigralca Teemuja Selanneja, sicer nekdanjega finskega profesionalnega hokejista.

Reuters
Felton med četrtkovim incidentom.