Sanjski moški

Gregor Čeglaj ujet s temnolasko

Eva Jandl
1. 8. 2021, 20.11
Posodobljeno: 1. 8. 2021, 20.12
Deli članek:

Sanjski Gregor Čeglaj v šovu sicer ni našel ljubezni, je pa postal prepoznaven medijski obraz. Svojo zadnjo vlogo je odigral v novem videospotu skupine Taktiki, v katerem je nastopil s Kiaro Haas. Povedala nam je, kako je snemati s sanjskim moškim in kakšen je Gregor za kamerami.

Osebni arhiv
Gregor je na Kiaro naredil velik vtis, spoznala pa sta se dva tedna pred snemanjem.

Družinska skupina Taktiki je posnela svoj prvi videospot za pesem Greva na morje, za katero pravijo, da tudi uradno pomeni novo zgodbo glasbene skupine. Za opaznost so poskrbeli z izbiro glavnega igralca v videospotu – to je sanjski moški Gregor Čeglaj. »Gregor je bil takoj za, saj je igral nogomet z našim prijateljem. Vedeli smo, da bo vlogo odigral profesionalno, in jo tudi je,« so povedali v skupini Taktiki.

Skupina Taktiki
Skupino Taktiki sestavljajo pevka Špela Malus Jeraj, Tomaž Grajza ter njegova dva sinova Dominik in David.

Gregor ima že kar nekaj izkušenj s snemanji videospotov. Poleg zadnjega za skupino Taktiki je nastopil že v videospotu Špele Grošelj Nostalgija in v videospotu za pesem Ni Dubai, ni Hawaii Luke Basija in Nede Ukraden. Pravi, da bo nastopil le še v videospotu Marka Vozlja, katerega oboževalec je že od otroštva. 

Vseeno pa ni šlo brez zapletov: glavna igralka je snemanje odpovedala le dan pred snemanjem, prav tako fotografinja. Tako so poklicali Kiaro Haas, ki smo jo sicer že videli v videospotu Dejana Dogaja za pesem Nenormalno lepo. »Dopoldne sem dobila klic, ali bi nastopila, in že naslednji dan sem bila ob 6. uri zjutraj na setu snemanja na Debelem rtiču. Z Gregorjem sva se sicer prej le bežno poznala, spoznala sem ga nekaj tednov pred snemanjem na dogodku v Strunjanu,« je povedala Kiara, ki je šov Sanjski moški seveda spremljala. »Vedno sem nestrpno čakala na vikend in novo dramo.« In kakšen je Gregor? »Lahko rečem samo, da je zelo iskren, skrben in prijazen, prav takšen kot na televiziji. Z Gregorjem sva se super ujela, z njim res ni težko snemati, ker je za pred kamere več kot očitno rojen. Vse, kar nama je bilo naročeno, sva brez težav odigrala in se ob tem še zabavala. Vse je potekalo, kot je moralo.«

JE ŽE ZASEDENA ...

Pa je morda preskočila iskrica? »Hitro sva se ujela, a na prijateljski ravni. Seveda bova ostala v stikih,« je sramežljivo povedala Kiara, ki je sicer študentka, se ukvarja z odnosi z javnostmi in dela v družinskem podjetju. »Sem že zasedena,« je še dejala, kdo pa je njen izbranec, bomo izvedeli čez nekaj časa. Namignila nam je le, da gre za znanega Slovenca.

Osebni arhiv
Za snemanje s sanjskim Gregorjem je Kiara izvedela le dan prej.