PETRA ZORE

Petra komaj čaka, da ljudje slišijo njihovo novo pesem

Nejc Simšič
10. 6. 2021, 21.30
Posodobljeno: 10. 6. 2021, 21.43
Deli članek:

Simpatična glasbena skupina Petra Zore & The Bomb Shell se po letu prisilnega premora vrača med poslušalce s povsem svežo skladbo z naslovom Vsi smo ljudje.

Kaj 5 produkcija
»Pesem mi je še posebno všeč, ker ima malce pridiha bluesa,« pravi pevka Petra Zore.

Priljubljena pevka Petra Zore, ki smo jo spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas, pravi, da je pesem malce drugačna od njihovih prejšnjih stvaritev.

»Včasih je treba narediti korak nazaj, da lahko kasneje narediš dva naprej. Naša skladba zagotovo ni korak nazaj v glasbenem smislu, ampak smo z njo le še bolj poudarili svojo zvestobo bandovskemu zvoku, vse inštrumente in glasove smo namreč posneli v živo,« je povedal glavni adut skupine, pevka Petra Zore. »Skladba Vsi smo ljudje je zame zelo posebna. Sporočilo, ki ga predaja, je tudi moje poslanstvo in vodilo skozi življenje. Priznam, da sem komaj čakala, da jo slišite, saj sem nad njo naravnost navdušena.«

Kaj 5 produkcija
Petra Zore in njena skupina Bomb Shell so za balado Vsi smo ljudje posneli tudi videospot.

Pesem je pozitivno obarvana tako kot večina Petrinih besedil in govori o medsebojni strpnosti, prijaznosti in nesebični pomoči. Hkrati poudarja, da ima vsak izmed nas svojo zgodbo, ki jo je treba spoštovati. Poudari tudi, da je trenutni čas deloval refleksivno na njen band, saj so skupaj pogledali nazaj in ugotavljali, kaj vse bi lahko spremenili ter izboljšali. Kot pravi, so stvari obrnili na glavo in zaradi tega ustvarili še boljše in lepše glasbeno potovanje.