že leto dni živi na novi zelandiji

Duhovna učiteljica objavila fotografijo z iglo v roki, kaj se dogaja?

Eva Jandl
29. 5. 2021, 19.45
Posodobljeno: 29. 5. 2021, 19.46
Deli članek:

Mojstrica joge obraza in duhovna učiteljica Savina Atai že leto dni živi na Novi Zelandiji, zdaj pa se je znašla med 40 svetovno najbolj znanimi predavatelji s področja duhovnosti, med njimi je celo dalajlama.

osebni arhiv
Svojo mladostnost pripisuje hormonskemu ravnotežju.

Že dobro leto je minilo, odkar se je Savina Atai (40), mojstrica joge obraza, avtorica knjig in tista, ki je k nam prinesla izraz superživila, preselila na Novo Zelandijo. »Zelo se zavedam, v kako težki situaciji je ves svet, trga se mi srce, nemogoče je karkoli planirati, vse je drugače, kot smo načrtovali, nobenih zagotovil ni,« pravi. »Jaz sem tako hvaležna, da sem na Novi Zelandiji, a še bolj bi bila hvaležna, če bi lahko prosto izbirala, kje sem, v živo učila in objela svojega očija.« Dodaja, da moramo v stresnih časih še bolj skrbeti zase, saj skrb za zdravje, razstrupljanje telesa in grajenje notranje moči še nikoli ni bila tako pomembna. »Ja, diamanti se naredijo pod pritiskom ... če le prej ne počijo,« je dejala. Mnoge pa je šokirala, ko je objavila fotografijo z iglo v roki – kaj se dogaja? »Enkrat mesečno svojemu telesu privoščim ojačevalec imunosti,« je povedala in dodala, da gre tudi za njeno alergijo na histamin. »Iz tega bomo prišli močnejši kot kadarkoli le, če bomo bolj kot kadarkoli skrbeli zase.«

osebni arhiv
Vsak mesec si privošči ojačevalec imunosti, je povedala.

PO PRVEM LETU POROKE

Pred kratkim je praznovala prvo obletnico poroke z Američanom Garettom. Ljubezen se je takrat zgodila hitro ... Pred tem je napovedovala veliko grško poroko s svojim izbrancem s Krete, nato pa je spoznala Garetta, s katerim je tudi poslovno sodelovala pri pripravi svoje nove knjige, se zaročila in po pol leta zaroke tudi poročila. Zaradi epidemije je nato ostala na Novi Zelandiji. Od tam izvaja spletne delavnice in predavanja, sicer pa njen izbranec deluje v podobnih vodah – tudi on je namreč izdal knjižno uspešnico.Po letu dni življenja na otoku pravi: »Slovenija, ti si moj dom, moja kri, moje srce. Kreta, moja varnost, družina, hrana, samota, prejšnja življenja in celjenje najbolj bolečih ran. Nova Zelandija, ti si moj mir, moja jasnost, intima, sreča, bližina in svoboda.« Savina je tudi upravičeno ponosna na svoj uspeh, saj se je znašla med 40 najbolj znanimi predavatelji duhovnosti z vsega sveta, med katerimi so dalajlama, Deepak Chopra in druga znana imena. Po glasovanju sodelujočih pa je dosegla kar drugo mesto.

osebni arhiv
Pred kratkim sta z možem Garettom Maxwellom praznovala prvo obletnico poroke.