Zabava

Jože Potrebuješ se je ustrašil, da so ga obiskali roparji!

R.T.
28. 5. 2021, 10.53
Posodobljeno: 28. 5. 2021, 10.56
Deli članek:

Najbolj poslušani radio na Goriškem, Radio Robin se jev sklopu akcije #breztebenimene z mobilnim studiem ustavil tudi na dvorišču Čuka, Jožeta Potrebuješa.

Radio Robin
Radio Robin pri Jožetu doma.

Jože je sprva mislil, da so na delu roparji, saj mu je ekipa na vrata pozvonila ob peti uri zjutraj!

»Bil sem zelo zaspan, ob takih urah se po navadi šele odpravljam spat,« je v smehu dejal Jože, ki je tako že ob 6:40 s svojima hčerkama Evo in Petro zapel Zgodbo o prijateljstvu. Bilo je doživeto, spontano in neponovljivo.

Radio Robin
Jože s hčerkama Evo in Petro.

Ne glede na zgodnjo uro pa se Jože ni izneveril svoji jutranji rekreaciji. Dan namreč začne s 100 skleci, nujno pa vsak dan opere tudi avtomobil. A glede na to, da mu je ekipa zasedla dvorišče z mobilnim studiem, je na žalost ostal jekleni konjiček brez jutranje rutine.

Sicer pa je Jože tisto uro zapel številne uspešnice Čukov, pri čemer mu je pomagala tudi Robinova voditeljica, sicer izvrstna pevka Tjaša Fajdiga.

Res, da je radijska ekipa pripravila Čuku presenečenje, a je tudi on poskrbel za revanš. Pred mikrofon je pripeljal tudi Ivana Hudnika in Manco Špik, skupaj so peli in na noge dvignili poslušalce na Primorskem, ki so bili navdušeni nad živo izvedbo najnovejšega singla Čukov, za skladbo Mogoče, ki je še vedno na 1. mestu na YouTube trending lestvici.