V bitko vstopila nova dekleta

Ne boj, mesarsko klanje za sanjskega moškega Čeglaja!

N.S.
12. 5. 2021, 20.06
Deli članek:

Tekmovalke šova Sanjski moški so doživele velik šok, ko so v šov vstopila nova dekleta. Pet brhkih deklet bo zagotovo zmešalo štrene že znanim tekmovalkam. Ena od njih je tudi stara znanka resničnostnih šovov.

Pop TV
Spomnimo, Lara je navdušila že v Kmetiji, kjer je bila ves čas v središču drame.

Lara Goršek Kos, Tjaša Kramarič, Sara Turnšek, Lea Zupančič in Mireille Jarc so pripravljene na boj za Gregorjevo srce, vsaka pa ima svojo zgodbo.

Ana Gregorič
Se bodo dekleta zanj tudi zlasala?

Zagotovo je najbolj izstopajoča iz peterice novih deklet Lara Goršek Kos, saj smo jo lahko pred šestimi leti spremljali že v šovu Kmetija: Nov začetek, pred dvema letoma pa v šovu Kmetija, kjer se je za zmago borila s starim znancem Denisom Toplakom in takrat svežo simpatijo Frankom Bajcem. Vmes je bila še komentatorka Kmetije, zdaj pa je Lara sprejela nov izziv. Ljubezen bo poskusila najti kar pred malimi zasloni. Zgovorna in nasmejana, tokrat z rožnatimi lasmi, išče džentelmena, ki jo bo imel za enakovredno, a bo zanjo vseeno poskrbel kot pravi moški. Všeč so ji temni moški s tetovažami, torej je Gregor Čeglaj zanjo na prvi pogled popoln. »Menim, da sanjski moški ne obstaja, in že nekaj let si ne delam utvar o princu na belem konju. Imam štiri konje, nobeden ni bel, in vendar bi si želela osebo, ja, lahko je tudi ženska, ki bi si želela vsaj malo stika s konji, saj meni to ogromno pomeni.«

Pop Tv
Pet novih tekmovalk je vstopilo v šov in šokiralo dosedanja dekleta, ki se borijo za srce sanjskega moškega.

Od modne stilistke do gostinke

Poleg Lare je v šov vstopila še modna svetovalka Tjaša, ki je zadnjih nekaj let z družino živela v Franciji. Postavna 21-letnica ima rada zveste in iskrene moške, ki razumejo, da so najpomembnejše malenkosti. Potem je tu še nasmejana rdečelaska Sarcy, ki vodi kar dva svoja gostinska lokala. Čeprav je veliko od doma, predvsem zaradi dela, ima še vedno veliko energije za šport, kar bo gotovo všeč našemu Gregorju. Plavolasa Lea pravi, da ima več moških kot ženskih prijateljic, zato bo njeno bivanje v hotelu, kjer bo obkrožena s samimi ženskami, zagotovo zelo zanimivo. Vizualno so ji všeč visoki in temni moški, rada ima tetovaže. V šov pa je vstopila tudi Mireille, študentka turizma, ki pravi, da je njen sanjski moški razgledan in ima dober smisel za humor. Vizualno pa najraje pogleda za postavnimi moškimi, a pravi, da videz ni vse.