Zabava

Antenin zajtrk prevzela nova ekipa! Kaj se dogaja?

R.T.
1. 4. 2021, 13.28
Posodobljeno: 1. 4. 2021, 13.37
Deli članek:

Prvoaprilski program na Hitradiu Antena je bil zares nekaj posebnega. Že pred 6. uro zjutraj je program Anteninega zajtrka prevzel gverilec Birko, da »zviša kakovost« jutranjega programa. Seveda je šlo vse narobe, vse je pokalo, iz mešalne mize se je začelo kaditi, poslušalce pa je spraševal, če ima slučajno kdo kodo radijskega alarma, ker že 10 minut piska brez prestanka.

Darja Štravs Tisu
Antenin zajtrk

Program sta prišla reševat popoldanska voditelja Jaka Peterka in Melani Mekicar. Najprej sta poklicala Matica Hercega, ki je spal in Jeana Frbežarja, ki je rekel, da je pred vrati in prekinil vezo. Seveda je bila prvoaprilska šala.

Darja Štravs Tisu
Gverilec Birko.

Jaka in Melani sta od Birkota prejemala »najboljše« nasvete za prvoaprilske potegavščine in skupaj s poslušalci so se odlično nasmejali.

»Bil sem prekleto lačen. Bi človek mislil, da naju bo čakal zajtrk, pa naju je v bistvu čakal le gverilec Birko, ki pa upam, da nikoli več ne bo "vodil" programa na Anteni. Še dobro, da sva bila midva na »standby-u«,« je dejal Jaka, Melani pa je bila presenetljivo zbujena. »Dve kavi, en Jaka in en gverilec Birko, pa gre gladko tudi ob šestih zjutraj. Fino smo se imeli in nič nam ni crknilo, tako, da je bilo po moje kar uspešno. Naš gverilec Birko je imel fenomenalne nasvete za pošaliti ljudi na 1.april, da ne govorim o njegovih "fantastičnih" sposobnostih za mešalko na začetku programa,« je v smehu dejala voditeljica.

Kaj pa bo jutri, ko ne bo več prvega aprila? Nihče ne ve, za vse odgovore bo potrebno poslušati Hitradio Antena.

Darja Štravs Tisu
Antenin zajtrk