Zabava

Nicolas Cage že petič v zakonski jarem

M. V.
8. 3. 2021, 09.18
Posodobljeno: 8. 3. 2021, 10.04
Deli članek:

Na skrivaj se je poročil s trideset let mlajšo Japonko. Bo zakon zdržal dlje kot prejšnji, ki je bil po štirih dneh razveljavljen?

Profimedia
Nicolas Cage in njegova peta žena Rioko Shibato.

Igralec Nicolas Cage (56 let) je potrdil, da se je pred slabim mesecem dni znova poročil. »Res je in zelo sva srečna,« je potrdil igralec. Petič je pred oltar popeljal Rioko Shibato (26 let), ki jo je pred letom dni srečal na Japonskem. Poročila sta se 16. februarja v Las Vegasu. »Datum je bil izbran v počastitev ženinovega pokojnega očeta,« je povedal Cageov predstavnik za tisk. »Nevesta je nosila triplastni ročno narejeni poročni kimono iz Kyota, ženin pa smoking Toma Forda. Izmenjala sta si tradicionalne katoliške in šintoistične zaobljube. Po obredu sta se paru na majhni zabavi pridružila igralčeva nekdanja žena Alice (s katero je v odličnih odnosih) in njun sin Kal.«

Za Nicolasa je to že peti zakon. Prvič je bil šest let poročen z igralko Patricio Arquette, dve leti je zdržal z Liso Marie Presley, kar dvanajst let je bil poročen z natakarico Alice Kim, s katero ima sina Kal-Ela (15 let), le štiri dni pa je trajal nespametni zakon z Eriko Koiko.

Nicolas ima sicer iz zveze z igralko Christino Fulton še sina Westona (30 let).