Zabava

Kourtney Kardashian in Travis Barker – nov zvezdniški parček?

M. V.
25. 1. 2021, 15.12
Posodobljeno: 25. 1. 2021, 15.44
Deli članek:

Menda resničnostna zvezdnica in bobnar skupine Blink-182 hodita že par mesecev.

Profimedia
Kourtney Kardashian s hčerko, za njo Travis Barker

Revija People trdi, da sta nov parček na zvezdniški sceni 41-letna Kourtney Kardashian in 45-letni glasbenik Travis Barker. Njihov skrivni vir trdi, da ga je starleta že odpeljala v Palm Springs in ga predstavila mami Kris Jenner. »Skupaj sta v Palm Springsu. Par sta že kakšen mesec ali dva,« trdi vir. »Že dolgo se poznata in sta prijatelja, ampak zdaj je njuno razmerje postalo romantično.«

Kim je bila devet let poročena s Scottom Disickom, s katerim ima tri otroke: Masona (11 let), Reigna (6 let) in Penelope (8 let). Barker pa ima z bivšo ženo, misico Shanno Moakler, s katero je bil v zakonu med letoma 2004 in 2008, sina Landona (17 let) in hči Alabamo (15 let).

Govorice o zvezi med Kourtney in Travisom so se pojavljale že leta 2019, saj so ju večkrat videvali skupaj, a je takrat Barker dejal, da sta le prijatelja, tako kot prijateljuje s celotno družino Kardashian. »Mislim, neskončno jo imam rad. In njeno družino tudi. Ampak sva samo prijatelja,« je takrat komentiral. Očitno so se stvari zdaj spremenile, a nobeden od njiju njunega statusa še ni ponovno pojasnil.