Stevan

Korona ga je prerodila, pripravlja presenečenje

N.S.
24. 1. 2021, 14.22
Deli članek:

Priljubljeni pevec Stevan, čigar pravo ime je Dragan Stevanović, je eden tistih Slovencev, ki zadnja leta navdušujejo ves Balkan. Ljubljančan s prepoznavnim glasom, ki mnoge spominja na Tošeta Proeskega, nam je zaupal svoje načrte za letos.

Osebni arhiv
Priljubljeni balkanski pevec Stevan pripravlja številna presenečenja za svoje oboževalke v tem letu.

Kot za večino glasbenikov tudi za Stevana, pevca z izjemnim vokalom, preteklo leto ni bilo preprosto.

»Vsi vemo, da je bilo leto 2020 zelo naporno in stresno za vse nas, po drugi strani pa je bilo zelo produktivno, če si ga znal izkoristiti v svojo korist. Zaradi karanten in podobnih ukrepov sem vse leto namreč izkoristil za kreativno ustvarjanje. Pripravil sem kar nekaj novih skladb za prihajajoči album v tem letu. Med drugim sem začel sodelovati z novim producentom, Luko Radakovićem - Raletom, s katerim imava – tako menim –, kar zadeva kreativnost, zelo dobro kemijo. In prepričan sem, da bo občinstvo vseh članic nekdanje skupne države to tudi opazilo,« je povedal Stevan, ki že komaj čaka, da bo lahko javnosti predstavil svoj album. »Album bo v celoti precej drugačen od mojih dosedanjih skladb, saj sem se odločil zamenjati stil petja in se tokrat raje 'odpravil' v stil, ki ustreza moji duši! Zdaj sem se raje usmeril v grški, španski in arabski stil. Vse to sva uspela s producentom povezati med seboj tako, da je nastalo nekaj, kar mislim, da bo ogrelo prav vsakega poslušalca, saj vsi vemo kakšen temperament imajo ti trije narodi,« je razkril Stevan, ki je vse skladbe posnel na visoki ravni. »Pevsko so zahtevne, zato lahko rečem, da je to moj najboljši projekt do zdaj!« je priznal glasbenik, ki so ga pohvalile številne balkanske zvezde, med drugim tudi Svetlana Ražnatović - Ceca.

Osebni arhiv
Ljubljančan, ki je s svojim glasom prepričal že ves Balkan, se je usmeril bolj v latino glasbo, ki je trenutno pravi hit.