manj priljubljena

Trumpova hči izkoristila zadnji dan očetovega predsedovanja za zaroko v Beli hiši

R.T.
20. 1. 2021, 11.14
Posodobljeno: 20. 1. 2021, 11.25
Deli članek:

Najmlajša Trumpova hči se je zaročila na dvorišču Bele hiše.

Profimedia
Tiffany leta 2014.

Tiffany, najmlajša hči ameriškega predsednika v odhodu Donalda Trumpa, je izkoristila zadnji očetov dan v slavni rezidenci ameriških predsednikov in se tam zaročila. 27-letnico bo vzel tri leta mlajši Michael Boulos, poslovnež iz libanonsko-francoske rodbine trgovcev.

Trumpova hči iz njegovega drugega zakona z manekenko in igralko Marlo Maples je zaroko obeležila s fotografijo, ki jo je objavila na družbenemomrežju Instagram. Na njej nosi črno obleko, na njenem prstu pa je viden zaročni prstan. "Bilo mi je v čast tukaj v Beli hiši proslaviti številne mejnike, priložnosti in ustvariti spomine z družino. Najbolj poseben med njimi pa je moja zaroka z neverjetnim zaročencem Michaelom! Počutim se blagoslovljeno in navdušeno nad naslednjim življenjskim poglavjem," je zraven dopisala Tiffany.

Par se je spoznal leta 2017 na dopustovanju v Grčiji. Papraci so ju prvič ujeli skupaj septembra prihodnje leto na modnem šovu v New Yorku.

Tiffany je sicer manj znana Trumpova hči, mnogokrat jo namreč zasenči njena starejša in bolj asertivna sesta Ivanka. Govori se tudi, da je tudi očetu Trumpu manj ljuba, predvsem zaradi slabega odnosa, ki ga ima z njeno mamo. Tako bi se naj zanjo morala večkrat postaviti prav Ivanka, ki je s sestro v dobrih odnosih, in očeta opomniti, da ima dve hčerki. Ivanka je bila tudi prva, ki je sestri javno čestitala za zaroko. "Tako vesela sem zate in Michaela! Rada te imam, Tiff!" je odgovorila pod sestrino srečno sliko.

Reuters
Tiffany in Ivanka Trump