Opazka

Princ Harry le še bleda senca samega sebe: postal "rezervna Meghan"

L.K.
3. 1. 2021, 18.43
Posodobljeno: 3. 1. 2021, 18.52
Deli članek:

Ni hotel biti rezervni princ WIlliam. Raje je postal "rezervna Meghan".

Profimedia
Princ Harry in Meghan Markle

Ena od biografinj, ki sledijo dogajanju na britanskem kraljevem dvoru in ga tudi beležijo, obžaluje, da se je vojvoda Sussekški odpovedal razgibanemu življenju, da bi lahko zaživel na zahodni obali Združenih držav Amerike. Princ Harry (36) skupaj s soprogo Meghan Markle (39) in sinom Archiejem (1) živi v prestižni vili v Santi Barbari, kjer dela na lastnem »imperiju«, kar dokazujeta pogodbi s Spotifyjem in Netflixom.

Vsemu blišču navkljub pa Angela Levin, ki je leta 2018 izdala knjigo o princu Harryju, trdi, da je ta, odkar se je preselil v Kalifornijo, le še bleda senca samega sebe. Za The Sunday Telegraph je zapisala, da se je Harryju zdelo za malo, biti »rezervni« princ William, a da je očitno pristal na to, da je postal »rezervna Meghan«.

Harry, kakršen je bil v zadnjih nekaj javljanjih iz elitnega Montecita, je povsem drugačen človek od tistega, ki ga je nekoč poznala, je še zatrdila in dodala, da bi Britancem v času pandemije novega koronavirusa lahko bil v veliko uteho, tako pa se raje skriva v Santi Barbari.