BABY BOOM

Zvezdniki, ki so se v 2020 razveselili dojenčka

M.V.
3. 1. 2021, 07.36
Posodobljeno: 3. 1. 2021, 11.26
Deli članek:

Če je bilo preteklo leto na nekaterih področjih precej brezplodno, to nikakor ne velja za dejansko plodnost. Številni zvezdniki, tako domači kot tuji, so se razveselili naraščaja.

osebni arhiv
Slepi maneken Alen Kobilica je pri petdesetih prvič postal očka, sinčka sta z Majo Prašnikar poimenovala Val.

 Podjetja trdijo, da se je med pomladansko in zdajšnjo epidemijo koronavirusa prodaja kondomov znatno zmanjšala, povečalo pa se je povpraševanje po seksualnih igračkah. Poleti, ko je virus popustil, je prodaja kondomov znova strmo poskočila. Čeprav se velikokrat šalimo o »covidnem baby boomu«, strokovnjaki napovedujejo, da se bo število rojstev prihodnje leto kljub vsemu zmanjšalo.

Nekateri znani starši so svojo nosečniško pot delili na družbenih omrežjih praktično že od spočetja dalje, drugi pa so prihod štorklje skrbno skrivali. Prav nihče pa ni mogel skriti sreče, ki jo je v njihova življenja prinesel novi družinski član.

Res zanimivo, da je nekaterim bodočim staršem uspelo nabrekli trebušček skrivati skoraj vse do rojstva. Tako nas je denimo presenetil Modrijan Blaž Švab, ki je šele tik pred rojstvom priznal, da bo res prvič postal »ati«, in še to je spregovoril samo zato, ker je skrivnost nekako pricurljala v javnost. Februarja je v rokah prvič držal svojega sinka, čigar ime (in podoba) ostaja javnosti neznano.

arhiv uredništva
Gašper Rifelj je sinka Brina, ki je na svet prijokal maja, in partnerko Majo Geršak predstavil tudi v videospotu za pesem Samo tvoj.

arhiv uredništva
Avgusta je manekenka Jana Koteska, ki je pred desetimi leti zmagala nad rakom na dojki, povila sina Vrana.

osebni arhiv
Sin Lev je julija razveselil Veseljakovo voditeljico in pevko Maja Oderlap in njenega Andreja.

Podobno je sladko skrivnost zase obdržal pevec Ed Sheeran, ki se je z ženo Cherry konec avgusta razveselil hčerke Lyre Antarctica.

Zelo vestno dokumentirano pa sta se potomca veselila Maja Prašnikar in Alen Kobilica, ki sta novembra dobila sina Vala. Čeprav z mediji ne o sebi ne o nosečnosti nista govorila, sta dogajanje ves čas delila s sledilci na družbenih omrežjih. Med tujimi zvezdniki pa smo lahko spremljali rastoči trebušček manekenke Gigi Hadid, ki je s pevcem Zaynom Malikom septembra dobila hčerkico.

družbena omrežja
Kako je ime hčerkici Gigi Hadid in Zayna Malika, še vedno ne vemo.

Profimedia
Igralka Sophie Turner (Igra prestolov) in pevec Joe Jonas sta julija povila hčerko Willo.

Profimedia
Aprila je pri sedemdesetih letih tretjič postal očka igralec Richard Gere, spet je dobil sina.

družbena omrežja
Igralka Milla Jovovich je po hčerkah Ever in Dashiel februarja rodila še tretjo punčko Osian.