LETO, KO DRUG DRUGEMU ŽELIMO PREDVSEM ZDRAVJA

Naši in tuji estradniki so zapisali svoje želje za prihodnje leto

E.J., N.S.
31. 12. 2020, 19.45
Deli članek:

2021 Slovenske in tuje zvezdnike smo povabili, naj zapišejo svoje voščilnice: po čem se bodo spominjali iztekajočega se leta ter kaj želijo sebi in drugim v prihodnjem letu. (Eva Jandl, Nejc Simčič, foto: arhiv Media24)

Tibor Golob
rebeka dremelj

Glasbeniki, televizijski voditelji in igralci so prav vsi optimisti, ki si tako kot vsi želijo, da se epidemija konča in da spet zaživimo, se objemamo in poljubljamo ter se z njimi družimo na koncertnih in gledaliških odrih.

Lidija Mataja
Anja Rupel

ANJA RUPEL

Iztekajoče se leto bi najraje izbrisala iz spomina, čeprav se trudim, da ostanem optimistična. V letu 2021 si – tako kot vsi – želim normalnega življenja, druženja, koncertov, gledaliških predstav, kavic v Trstu, potovanj, da bi Luna opravila maturo, da bi bili zdravi in bi zadihali brez mask.

Pop Tv
Gregor Trebušak

GREGOR TREBUŠAK

To leto si bom zapomnil kot leto, ki je bilo najbolj nenavadno v mojem življenju. A sem optimist, večni, zato na vse skupaj gledam takole: imam službo, plačo, zdravi smo, imam prekrasni dve dekleti. Težko bi si v takšnem letu želel več. Za vse to sem hvaležen. In upam, da bom vse to lahko vračal v letu, ki prihaja. Kaj si želim? Da ob prej naštetem morda vendarle lahko tudi kam gremo. In seveda za vse nas: da se epidemija čim prej konča ter se vrne življenjski tempo, ki ljudem daje službe in veselje.

Osebni arhiv
Rok Ferengja

ROK FERENGJA

Leto 2020 si bom zapomnil predvsem po maskah, ki jih nosimo. Leto je sicer še treba preživeti do konca. Želim pa si, da bi vsi ostali na zdravi strani, ostalo potem samo pride.

Tarapana Band
Frane Pehar

FRANE PEHAR

Vsem želim zdravja, tako fizičnega kot psihičnega. Mislim, da ukrepi puščajo sledi tudi na našem psihičnem počutju, saj se ne družimo, ne objemamo in ne poljubljamo, kar pa je zelo težko. Zato vsem želim, da ostanete zdravi in pozitivni ter covid-19 negativni! Pa še to, da se naslednje leto vidimo na koncertu v Sloveniji!

Osebni arhiv
Tanja Zajc Zupan

TANJA ZAJC ZUPAN

Da imam ob sebi vedno koga, s komer lahko delim prav vse, da je vedno kje kdo, ki me bo potreboval. Da se česa novega naučim in naredim, kam grem in koga zanimivega srečam. Vsi pa potrebujemo nekaj velikega, kot so trajne ljubezni in brezkončna prijateljstva.

osebni arhiv
Domenica Žuvela

DOMENICA ŽUVELA

Vsekakor si bom leto 2020 zapomnila po prvi nagradi porin, ki sem jo dobila – naj povem za vaše bralce, da je ta nagrada najbolj cenjena na Hrvaškem. Čeprav zveni neverjetno, sem za to zelo hvaležna! Tako da je bilo to leto zame zelo uspešno, še bolj, kot sem pričakovala. V naslednjem letu vsem želim predvsem zdravja, pa tudi koncerte, ker je to vsekakor tisto, kar mi je v tem letu najbolj primanjkovalo.

Mare Vavpotič/M24
Tomislav Bralić

TOMISLAV BRALIČ

Kot ves svet si bom to leto zapomnil po koroni. Upam, da bo vse skupaj vendarle hitro minilo in da se bomo že kmalu videli na koncertu. Vsem bralcem časopisa Svet24 pošiljam velike pozdrave od celotne Klape Intrade, vsem želim veliko sreče in zdravja. Treba je ostati pozitiven in se veseliti malih stvari.

Revija Zvezde
Ana Praznik

ANA PRAZNIK

Ravno zadnjič se razmišljala, kako si bom to leto zapomnila. Če bi na hitro odgovorila na vprašanje, kakšno je bilo leto 2020, bi zagotovo rekla bedno. Vendar ko malo pomislim, pravzaprav ni tako bedno. Lahko sem se posvetila družini, kar sem prej malo pogrešala, spoznala sem tudi nekatere nove stvari o sebi, našla vsaj del notranjega miru, ki sem ga pred tem samo iskala. Tako da, leto 2020 niti ni bilo tako zelo slabo.

Osebni album
Dejan Vunjak

DEJAN VUNJAK

Vsem bralcem časopisa Svet24 v novem letu želim čim več potrpežljivosti, pozitivne energije, predvsem pa da se bodo čim več smejali. Če se smeješ, namreč narediš dobro zase, prav tako je smeh nalezljiv in tako se bo dobra volja širila tudi med druge.

Marko Vavpotič, M24.si
Gorka Berden

GORKA BERDEN

Vsem bralcem, pa tudi sebi, v prihajajočem letu želim svežega zagona, bistrih misli, človeške topline in ščepca soli. Vse mine in izkopali se bomo tudi iz te kotline. Srečno 2021!

Osebni album
Gašper Rifelj

GAŠPER RIFELJ

Želim vam pozitiven skok v novo leto, za katerega verjamem, da bo veliko bolj svetlo in veliko bolj prijazno, kot je bilo letošnje. Želim vam veliko zdravja, notranje mirnosti in zadovoljstva. Naj vas vodita srce in pogum ter spremlja sreča.

Urša Premik
Petra Kerčmar

PETRA KERČMAR

Dragi bralke in bralci, iz srca vam želim eno čudovito leto. Leto zdravja, druženja z najbližjimi in prijatelji. Da izstopimo iz tega mehurčka in zaživimo na novo. Da povrnemo nasmeh na obraz, da živimo polno in zdravo življenje. To si zaslužimo in to zmoremo. Vse dobro želim. Srečno, zdravo in uspešno 2021!

Dejan Nikolič
Urška Alič

URŠKA ALIČ

Za prihajajoče leto vem, da bo spet počasi odprlo svoja vrata gledališčem – spet prihaja naš čas! Dokler pa se spet ne srečamo v Špas teatru, vsem bralkam, bralcem, prijateljem in ustvarjalcem želim srečno, zdravo in nasmejano 2021! Pa saj veste, kaj radi rečemo: radi se imejmo in veliko se smejmo!

Mediaspeed
Uroš Smolej

UROŠ SMOLEJ

Iztekajoče se leto naj roma v smeti. Z vso navlako, ki nas je doletela. Čas je za nove, sveže začetke. Vsem nam želim izpopolnjujoče leto 2021. Naj bo srečno in predvsem zdravo!

Pop TV
Irena Yebuah-Tiran

IRENA YEBUAH TIRAN

V prihajajočem letu vam želim, da bi bili obkroženi s sočutnimi ljudmi in in imeli pogum za velike stvari!

Mediaspeed
Teja in Jani Jugovic

TEJA IN JANI JUGOVIC

Teja: Predvsem si želim, da bi bili slišani. Da bi sebe postavili na prvo mesto in bili srečni. Da bi znali uživati v malenkostih in se zavedali, da so družina, ljubezen in mir nekaj neprecenljivega.
Jani: Želim si, da bo Teja srečna. Ahhahaha! To sem jest vse! (smeh)

Andraž Gregorič
Eva Černe

EVA ČERNE

V glasbenem centru Černe-Avbelj nas vodi moto: verjamemo, da glasba dela ljudi boljše! Zato vam v novem letu 2021 želim veliko glasbe in predvsem zdravja, takoj zatem pa naj sledita pogum in ljubezen.

m24.si
Saša Krajnc

SAŠA KRAJNC

Želim, da bi bil čas v letu 2021 daljši. Daljši za sekundo, minuto, uro ali dan, za tiste polne trenutke, ki jih boste preživeli v družbi najdražjih. Naj časa za to nikoli ne zmanjka. Predvsem pa bodite zdravi!

Revija Zvezde
Anita Gošte

ANITA GOŠTE

Draga ekipa časopisa Novice Svet24, dragi bralci, dragi mi vsi! Želim nam, da bi čim prej vsak od nas vzel v roke svojo čarobno metlico in si olepšal svoj prag. Ker ko pripadaš in se obrneš k sebi, svet pripada tebi!

Instagram
Dejan Krajnc

DEJAN KRAJNC

Jaz imam zelo preproste želje. Glede na to, da je staro leto, leto 2020, šlo preprosto k vragu, želim vsem, da se miselno povežemo in ves svet prepojimo s pozitivo. Na kratko, srečno novo leto 2021!

Ksaver Šinkar
Matej Zemljič

MATEJ ZEMLJIČ

Zdravja, ljubezni, optimizma in moči vam želim. Naj se življenje čim prej vrne v običajne tirnice. Predvsem pa pomagajmo ljudem, ki potrebujejo pomoč. Srečno!

Revija Zvezde Lady
Nika Kljun

NIKA KLJUN

Upam, da bo prihajajoče leto razsvetlilo našo družbo in nas v celoti popeljalo v obdobje čistosti, razumevanja in miline. Mislim, da svet to potrebuje bolj kot kadarkoli. Naj bo leto 2021 obsijano s soncem, pozitivo, ljubeznijo in zdravjem ... ter seveda plesnimi koraki! (smeh)

REBEKA DREMELJ

Dragi moji, naši. Vse najlepše vam želim. Naj bo leto 2021 vsaj takšno kot 2019, nikakor pa takšno kot 2020. Želim vam zdravja, zdravja in zdravja. Pa finančne stabilnosti. Vse ostalo močno verjamem, da bomo zborili, vsak na svoj način. Naj bo leto 2021 nepremagljivo v vseh pogledih. Vaša Rebeka.

Osebni album
David Urankar

DAVID URANKAR

V bistvu želim vsem (in seveda tudi sebi), da bi se nam uspelo dobro boriti z vsemi izzivi in preprekami, ki nam jih leto prinese. Predvsem pa eno zvrhano mero potrpljenja, medsebojnega spoštovanja in strpnosti. Ne nujno v tem vrstnem redu. (smeh) Imejmo se radi!