ŠOK

Princesa odhaja iz Harryjevega doma

N.S.
15. 12. 2020, 21.22
Deli članek:

Princ Harry in Meghan Markle že nekaj mesecev živita v Ameriki, zato sta svojo britansko rezidenco, hišo Frogmore Cottage, z veseljem posodila princesi Eugenie in njenemu možu Jacku Brooksbanku, ki pričakujeta prvi naraščaj. A po le šestih tednih bivanja v Harryjevi hiši se princesa z družino že seli drugam.

Profimedia
Eugenie poroka

Harryjeva sestrična Eugenie, ki velja za eno najljubših vnukinj kraljice Elizabete II., se je po samo šestih tednih odločila izseliti iz hiše, ki še vedno velja za uradno rezidenco zakoncev Sussex, Harryja in Meghan. Frogmore Cottage sicer bodoči mladi družini ponuja idealne življenjske pogoje, zato je odločitev princese in soproga toliko bolj presenetljiva, nekatere je celo šokirala. Mlajša hči princa Andrewa in Sarah Ferguson, ki je pred kratkim javno naznanila svojo prvo nosečnost, se je s soprogom iz domovanja Frogmore poskušala izseliti brez večjega medijskega pompa, a je vrnitev v Kensingtonsko palačo dvignila veliko prahu.

Kaj je razlog nenadne izselitve, še ni znano, a poznavalci britanskega dvora pravijo, da se je zagotovo nekaj zgodilo, da sta po le šestih tednih bivanja spakirala kovčke in zapustila hišo Frogmore. Kraljevi dvor novice za zdaj še ni komentiral, vest o selitvi so namreč sporočili predstavniki Harryja in Meghan, ki sta letos za prenovo hiše zapravila okoli tri milijone evrov. Čeprav sta Harry in Meghan svojo britansko rezidenco izpraznila do zadnjega krožnika, bo Frogmore Cottage očitno še naprej samevala, saj se zakonca še dolgo, če sploh kdaj, ne nameravata vrniti v Veliko Britanijo.