Vizija za naslednje leto

Anna Tia Paynich: »Tudi jaz sem bila vzgojena tako, da je spolnost tabu«

Eva Jandl
4. 12. 2020, 20.35
Deli članek:

Resničnostna zvezdnica o tem, kaj nas čaka v naslednjem letu in kaj je o njeni zadnji knjigi, erotični biografiji, povedala glavna protagonistka, Slovenka, ki je na jesen življenja spoznala svet erotične naslade.

Osebni album
Glas v svoji knjigi je dala starejši ženski in prebujanju njene spolnosti.

Čeprav smo sredi težke situacije, pa Anna Tia Paynich, ki smo jo spoznali kot udeleženko dveh resničnostih šovov pri nas, MasterChef Slovenija in Kmetija, doživlja pravi razcvet. Vesela je, da je polno zasedena z delavnicami, ki zdaj seveda potekajo prek spleta, pred kratkim pa je izdala knjigo z naslovom Usodna energija, v kateri je literarni glas podarila Slovenki, ki se šele na jesen življenja zave svojih sanj in želja, spolnosti in ljubezni do sebe ter življenja, ko spozna 30 let mlajšega mladeniča Danila in z njim odkriva svet erotičnih užitkov. »Ta erotična knjiga je feferonček v obdobju, ko je Slovenija v velikih nihanjih, saj je spolna energija tista, iz katere se vse kreira. Pri nas smo vzgojeni, da je spolnost tabu, tudi meni so starši predali takšno prepričanje. Z zgodbo želim sporočiti, da lahko s spolno energijo veliko naredimo, če je ne omejujemo.« Pa gospa Lucija, 85-letna ženska, ki se počuti 30 let mlajša in katere zgodbo je popisala Anna, kaj pravi o knjigi? »Povedala mi je, da je skozi knjigo sebe spoznala na novo, in moram reči, da je tudi meni ta gospa dala drugačen pogled. Zgodb ima še veliko. Lahko bi napisala še drugi del, mi je zadnjič sama rekla,« se smeji Anna.

Aleš-Rod
Ker ji dela ne manjka, je zelo pozitivna.

Še tri tedne

Sicer pa je Anna kot duhovna oseba še vsako leto podala svojo vizijo naslednjega leta, in glede na to, da nam je lansko leto napovedala leto sprememb in pretresov, nas je zanimalo, kaj vidi za leto 2021. »Dosti je! (smeh) Vsaj tri tedne bo zdaj še zelo intenzivno, veliko odnosov se bo končalo, skrhalo ali pa dobilo katarzične zaključke. Vibracije Zemlje prebujajo vse več ljudi in v tem letu se bo vse očistilo – enostavno ne moreš več biti stari ti, ampak se moraš spremeniti, ne gre drugače. Ostala bo samo še popolna ljubezen,« pove Anna in doda: »Ko spremeniš sebe, spremeniš svet. To je star pregovor, ki zelo drži, vendar ga je treba razumeti. Zelo je preprosto. Jaz vidim pozitivne stvari.«

Pop TV
V šovu Kmetija pred dvema letoma je tako odganjala slabo energijo.

Osebni arhiv
V tem času najbolj pogreša potovanja.