UGIBANJA

Kdo bi bil najboljši estradni sanjski moški?

N.S.
18. 11. 2020, 20.40
Deli članek:

Po raznih forumih se ugiba, ali bo v šovu Sanjski moški, ki spomladi prihaja na Pop TV, vlogo samskega žrebca morda prevzel kdo od znanih Slovencev. Naše bralke so izbrale svoje favorite ... Se strinjate z njimi?

M24
Resničnostni junak, ki je z objavo na instagramu dvignil veliko prahu, da je morda prav on sanjski moški. Pa je res? Franko navedb ni ne potrdil ne zanikal, ampak poudarja, da je s Pop TV vedno odlično sodeluje. Je morda res on ta?

Pop TV je napovedal nov resničnostni šov Sanjski moški, ki na male ekrane predvidoma prihaja spomladi.

Leta 2004 smo Slovenci lahko spremljali prvi romantični resničnostni šov Sanjski moški z Damirjem Alidžanovičem, tokrat pa ustvarjalci obljubljajo, da bo oddaja še boljša. Na komercialni televiziji pravijo: »Sanjskega moškega smo za vas našli mi. Zdaj ste na vrsti ve!«, saj je oddaja v fazi kastinga, ko iščejo primerne tekmovalke. Medtem ko se dekleta prijavljajo, da se bodo borila za sanjskega moškega, čeprav ne vedo, kdo je, smo s pomočjo naših bralk naredili kratek seznam, koga izmed znanih obrazov bi najraje videle v vlogi sanjskega žrebca, saj se po forumih na veliko ugiba, ali bo morda novi sanjski moški izbran iz estradnega sveta. V sam vrh so se uvrstili najbolj zaželeni zvezdniški samci, kot so zmagovalec Kmetije Franko Bajc, igralec Jan Bučar, postavni Gregor P. Kirsch in igralec Sebastian Cavazza, katerega srce je sicer že oddano igralki Ajdi Smrekar. A vseeno, ugiba se, ali bo novi sanjski moški resničnostnega šova res iz vrst znanih obrazov.

Mediaspeed
Slovenski George Clooney je moški, za kakršnega po navadi rečemo, da je šarmanten. Verjetno si veliko deklet predstavlja, kako jim v posteljo prinese kavo in s svojim raskavim glasom reče: dobro jutro, ljubezen moja. A žal je njegovo srce oddano igralki Ajdi Smrekar.

POP TV ODGOVARJA

Z naštetimi imeni smo se obrnili tudi na Pop TV, kjer pa so ostali skrivnostni: »Smo sredi zbiranja prijav za dekleta, ki se bodo potegovala za njegove vrtnice, tako da imena za zdaj še ne bomo razkrili, niti komentirali govoric, ali prihaja iz estradnih krogov.« Pojasnili so še, da dekletom pripravljajo nepozabno dogodivščino, tudi če ne osvojijo srca sanjskega moškega, zato jih vabijo, da se pogumno prijavijo na največjo življenjsko dogodivščino.

Mediaspeed
Na seznam smo dodali tudi igralca, ki je srca gledalk osvojil v seriji Usodno vino. Samski Jan velja za popolnega zeta, tako da si ga v družino želijo tako mame kot dekleta, ki ne ostanejo ravnodušna, ko mimo njih pridrvi z divjim avtomobilom.

Mediaspeed
Nekdanji fant Špele Grošelj je zagotovo eden najbolj zaželenih samcev. Postaven, zabaven, športno aktiven, rad kuha in zna si vzeti tudi čas za užitek. Aja, pa še plesati zna, saj se je tega naučil v oddaji Zvezde plešejo. Kaj si lahko dekleta sploh še želijo?