Aquaman

Več kot 1,4 milijona ljudi zahteva, da igralko odpustijo, sporočila je: Vračam se

R.T.
17. 11. 2020, 18.17
Posodobljeno: 17. 11. 2020, 21.58
Deli članek:

Amber Heard je kljub nasprotovanju številnih napovedala, da bo igrala tudi v drugem delu hollywoodske uspešnice Aquaman.

Profimedia
Amber Heard pred sodiščem.

Spomnimo: 

Igralec Johnny Depp je izgubil tožbo proti britanskemu tabloidu The Sun, ki je leta 2018 poročal, da je igralec»pretepač žene«. Sodnik londonskega višjega sodišča je namreč presodil, da je Depp nekdanjo soprogo igralko Amber Heard med njuno zvezo večkrat fizično napadel. Potem ko je igralec izgubil tožbo, je takoj izgubil tudi vlogo v hollywoodski uspešnici Magične živali, v kateri je igral zlobnega Grindelwalda.

Številne oboževalce je slednje razburilo, zahtevali so, da filmski studio Warner Bros, ki poleg filma Magične živali stoji tudi za uspešnico Aquaman, v kateri igra Heardova, nažene tudi njo. 

Tudi peticija

Kmalu zatem pa se je na spletu pojavila peticija, s katero podpisniki zahtevajo, da Heardova ostane brez vloge Mere v drugem delu Aquamana. Peticijo je podpisalo več kot 1,4 milijona ljudi, Heardova pa je za za Entertainment Weekly razkrila, kaj bo z njeno vlogo Mere v Aquamanu. 

"Zelo sem navdušena in hvaležna za podporo. Ljudje imajo zelo radi Aquamana in Mero, seveda se vračava. Komaj čakam, da posnamemo novo nadaljevanje," je dejala.