NEPOZABNO

Občutite zamujeno in podoživite navdušenje

N.S.
26. 10. 2020, 19.00
Deli članek:

V petek, 30. oktobra, točno leto dni po največjem koncertnem spektaklu v ljubljanskih Stožicah, prihaja DeeJay Time Back In Time Halloween ob 16. uri, repriza iz Stožic na valove priljubljenega Radia Salomon.

Radio Salomon
Lansko leto je Stožice zatresla ikonična skupina Scooter, ki bo v petek zatresla še na Radiu Salomon.

Radio Salomon
Priljubljeni Dean on the Mike

Ljubljanske Stožice so na lanski predvečer noči čarovnic gostile največjo »90's & 00's« zabavo v tem delu Evrope.
Na spektakularnem koncertnem dogodku se je hkrati praznovalo tudi 26 let priljubljenega Radia Salomon in ekipe DeeJayTime, kjer je nepozabno slavje ob ikoničnih Scooterjih zabelil še cel kup nepozabnih glasbenih herojev. Glasbene legende pa pod taktirko Deana on the Mika prihajajo tudi letos, na enak dan. Tokrat prek radijskih valov, da podoživite ekstazo lanskega leta v Stožicah. Led bo na Salomonu tako kot v Stožicah prebil Dadi Daz, ki se mu bodo pridružili Kingstoni, pa glasbena in modna ikona devetdesetih Anja Rupel, Dr. Silvano DJ, DJ Jure in DJ Andy, ki bodo rdečo nit stkali iz plesnih hitov. Na radiu vas bo pričakala tudi glasba skupine Flirrt, Mambo Kingsov, Mirana Rudana, Jana Plestenjaka, MZ Hektorja in številnih drugih. 

VRNITEV V LANSKO LETO

Na lanski neponovljiv DeeJay Time Back In Time, ki je v glavah številnih zabave željnih še danes v nepozabnem spominu, vas bo zagotovo spomnil tudi Scooter. Možje, ki so tresli arene ravno toliko časa kot ekipa DeeJay Time, so sicer siti devetdesetih let, saj niso obtičali v tistem času, ampak redno izdajajo novo glasbo. Vseeno pa nas bodo 30. oktobra kljub vsemu vrnili na predvečer noči čarovnic. Za poslastice bosta poskrbeli tudi hrvaški skupini Colonia in Karma, pa pesmi legendarnih skupin 4 Fun in Gimme 5. 

PRIČARALI BODO NOSTALGIČNE SPOMINE

»Pred letom dni smo ponovno dali roko v ogenj za DJ Time, zdaj pa je priložnost, da podoživimo čarobne trenutke, ki so nam pričarali nostalgične spomine,« je napovedal eden in edini Dean on the Mike, ki obljublja tudi, da vas bo na Salomonu na varni razdalji pričakovala neponovljiva repriza. Ne zamudite 30. oktobra 2020 ob 16. uri na Radiu Salomon – na varni razdalji seveda!