Zabava

FOTO in VIDEO: Zakaj je Antenin voditelj sredi snemanja dvakrat bruhal?

R.T.
29. 9. 2020, 14.22
Posodobljeno: 29. 9. 2020, 14.26
Deli članek:

Voditelj Anteninega zajtrka na Hitradio Antena, Jean Frbežar, je med snemanjem videa, sredi Tivolija, bruhal.

Hitradio Antena
59. gverilski cover Anteninega zajtrka.

Ekipa Anteninega zajtrka je namreč v središču prestolnice snemala že 59. gverilski cover, priredbo hita Mamacita (Black Eyed Peas, Ozuna, J. Rey Soul). Coverji so skupaj zbrali že več kot 16 milijonov ogledov na družbenih omrežjih. Tokrat so se voditeljem Jeanu Frbežarju, Jerici Zupan, Maticu Hercegu in Gverilcu Birkotu, pridružili še ostali Antenini obrazi: Taya Damjan, Jaka Peterka in David Amaro.

Hitradio Antena
59. gverilski cover Anteninega zajtrka.

»Ko smo slišali pesem Mamacita, je padel komentar – mama sita, fotr lačen in smo rekli, kaj pa, če bi o tem naredili naslednji Antenin gverilski cover,« je v smehu dejal Jean, ki pa mu do smeha ni bilo med snemanjem.

Hitradio Antena
59. gverilski cover Anteninega zajtrka.

»Za mano je najtežje snemanje videa do sedaj. Preden smo odpravili v Tivoli, sem pojedel dve sladici, ki jih je na radio dostavila mama enega od sodelavcev. Bili sta dokaj okusni, skratka okus ni bil nenavaden. Po urici snemanja mi je postalo zelo slabo. Ko smo se postavili za snemanje enega od kadrov, sem samo stekel stran. Čez minuto sem se vrnil in vsi so komentirali, če me je tako močno pritisnilo lulat, da nisem mogel zdržat. Ne...bruhal sem. Dejansko sem moral sredi parka Tivoli za grm bruhat. In potem še enkrat, sredi belega dne. Kljub temu smo posneli vse,« je povedal Jean, ki je najbolj obžaloval, da si po koncu snemanja ni mogel privoščiti slastnega burgerja, tako kot njegova ekipa.