Dino Petrić

Hrvaški pevec obnorel Slovenke, zdaj predstavlja novo

P.R.
15. 8. 2020, 10.31
Posodobljeno: 15. 8. 2020, 10.42
Deli članek:

Mladi 26-letni hrvaški glasbenik Dino Petrić navdušuje tako s svojim stasom kot tudi glasom. Zato ni presenetljivo, da je njegova najnovejša pesem že po manj kot dnevu predvajanja med najbolj priljubljenimi.

Neo Visuals
Dino Petrić in Katarina Grujo

Dino Petrić je pred meseci tako slovenske kot tudi hrvaške poslušalce navdušil s hitom Vino i noć. Gre za glasbenika, ki vtis pusti tako zaradi izjemnega vokala, kot tudi zaradi stasa in simpatičnosti. zagotovo pa velja za enega izmed najbolj talentiranih mladih hrvaških glasbenikov. To je dokazal tudi z najnovejšo pesmijo in videospotom Sto života, ki je nastala v sklopu akcije Čas, da zablestiš (Vrijeme da zablistaš). V sklopu le-te so namreč po celi Hrvaški iskali mlade talente, ki bi na koncu zapeli s priljubljenim glasbenikom. 

Med številnimi prijavljenimi je najbolj izstopala nadarjena Osiječanka Katarina Grujo, ki sicer prihaja iz znane glasbene družine, pred časom pa je že blestela v številnih glasbenih šovih. Rezultat njunega sodelovanja je tako pesem Sto života, pravi poletni hit, ki se je že v manj kot dnevu predvajanja uvrstila med najbolj priljubljene lestvice tako v Sloveniji kot tudi na Hrvaškem. 

Dinu in Katarini so se sicer na snemanju videospota pridružili tudi nekateri Slovenci. Tako lahko v videospotu opazite plesalce Plesnega mesta, Matica iz Polkaholikov in priljubljeno slovensko pevko Niko Zorjan. Kakšna je njena vloga pa preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.