Hude poškodbe glave

Hrvaški glasbenik doživel hudo prometno nesrečo. Soproga: "Molite, da se prebudi iz kome"

R.T.
30. 7. 2020, 08.14
Posodobljeno: 30. 7. 2020, 10.43
Deli članek:

Glasbenik ima hude poškodbe glave.

Mediaspeed
Rajko Dujmić s soprogo Snežano

Priljubljeni hrvaški glasbenik je v zadnjih letih bolj znan po številnih škandalih, ki so tudi prekinili njegovo uspešno glasbeno kariero. Bil je deležen policijskih ovadb zaradi posedovanja kokaina kot tudi zaradi družinskega nasilja, zaradi katerega je lani končal v priporu. Hrvaški mediji so poročali, da je bil potem tudi na zdravljenju zaradi odvisnosti od alkohola in mamil.

Včeraj je v popoldanskih urah v Gorskem kotarju na Hrvaškem prišlo do prometne nesreče, v kateri se je hudo poškodoval hrvaški pevec Rajko Dujmić. Nekdanji vodja zagrebške pop skupine Novi fosili je sedel za volanom vozila znamke VW Tiguan in pohodil plin, poroča hrvaški portal Jutranji. Zaradi prehitre vožnje je zdrsnil s ceste, vozilo je pristalo na strmem pobočju, Dujmića pa je med nesrečo vrglo iz tiguana. 

Portal 24sata medtem poroča, da je 65-letni Dujmić hospitaliziran na oddelku intenzivne nege v bolnišnici na Reki. Imel naj bi hude poškodbe glave, njegovo stanje je sicer stabilno.

Soproga Snežana ga je že obiskala v bolnišnici, kasneje se je tudi oglasila na družbenih omrežjih. Na facebooku je zapisala: "Prosim vas, molite, da se prebudi iz kome". 

Policisti še zbirajo obvestila o prometni nesreči, več infromacij bo znanih danes.