edo murić

Košarkarski zvezdnik je svoji izbranki dahnil usodni da

N.S.
8. 7. 2020, 20.15
Posodobljeno: 8. 7. 2020, 21.37
Deli članek:

Minuli konec tedna je slovenski reprezentant do oltarja popeljal svojo srčno izbranko Nino, za kar mu je njegov ljubljanski klub čestital kar prek družbenih omrežij.

Instagram
Mladoporočenca Edo in Nina Murić

Edo Murić, slovenski košarkarski zvezdnik in član kluba Cedevita Olimpija, je po dolgih letih ljubezni le poročil svojo izbranko Nino.

Mladoporočenca sta si v krogu družine in najbližjih prijateljev obljubila večno zvestobo. »Kje se to poletje potikajo zmaji? No, naš Edo Murić se je oženil! Iskrene čestitke ob tem pomembnem in čudovitem življenjskem dogodku! #ZmajevoSrce,« so pod poročno fotografijo zapisali na uradnem instagramu Cedevite Olimpije.

Instagram
Edo je košarkarski dres zamenjal za svečano obleko, v kateri je bil videti kot sanjski moški.

ZVEZDNIŠKI GOSTJE

Poleg nekaterih košarkarjev iz ljubljanskega kluba se je na poroki mudilo tudi nekaj znanih obrazov, med njimi je zagotovo najbolj izstopal košarkarski zvezdnik Zoran Dragić; prišel je s soprogo Svetlano in mladoporočencema sta zaželela veliko sreče in ljubezni v zakonu.

Instagram
Med svati sta izstopala tudi zakonca Svetlana in Zoran Dragić.

MEDENI TEDNI

Po naših informacijah še ni znano, ali bosta mladoporočenca Murić, ki sta tudi ponosna starša enoletnemu sinu Kanu, odšla na medene tedne te dni ali bosta počakala na boljše razmere glede širjenja koronavirusa, je pa znano, da bosta šla v tropske kraje, nam je zaupal vir. Vsekakor Edu in Nini Murić za veseli dogodek čestitamo tudi z uredništva našega časopisa.