Družinica Murko je namreč dopustovala v petzvezdičnem hotelu na Malem Lošinju in kot kaže, se koronakriza mojstru samopromocije prav nič ne pozna.

»S sinom Tiarjem, ki se je letos sicer zelo veselil letala in poti v Turčijo, sva z ženo kljub nastali situaciji poskrbela, da je bil naš
dopust popoln. Skupaj smo res srečna družina in se zmeraj trudimo, da ne izstopamo iz povprečja. Ne vem sicer, koliko je Slovencev, ki bi v teh časih dopustovali na Hrvaškem, ampak sam se rad vsaj na dopustu skrijem pred radovednimi očmi,« nam je zaupal slavček, ki dodaja, da na Hrvaškem ni bilo veliko turistov.

murko dopust (3)
Osebni arhiv
Družinico je letos odpeljal na prečudovit Mali Lošinj.

»Strogo smo se držali vseh pravil, da bi se izognili morebitnim težavam zaradi virusa. Vendar tega ni bilo preveč čutiti, razen da res ni bilo nikjer gneče. Z ženo Majo sva se trudila, da sin Tiar ne bi občutil razlik med tem in prejšnjimi leti, ko smo skupaj dopustovali. Imeli smo se skrajno lepo in predvsem poskušali odmisliti vse slabe stvari.« Damjan še priznava, da rad poskrbi za svojo družino, ki mu pomeni največ na svetu. »So trenutki, ki so samo naši in ostanejo za vedno. Tako bi lahko z enim stavkom opisal naše letošnje letovanje,« je še priznal večni provokator, ki ga po vrnitvi z dopusta čakajo novi nastopi. »Situacija se je sicer spet zaostrila, ampak privatne zabave na prostem mi še vedno dajejo kruh, zato bom, dokler lahko, nastopal in zabaval svoje oboževalce,« je še za konec povedal Damjan, ki si je na morskem oddihu spočil in si napolnil baterije za naslednje tedne.