RESNICA

Ana Maria Mitič je razkrila skrivnost izgube kilogramov

N.S.
5. 7. 2020, 20.41
Posodobljeno: 5. 7. 2020, 21.53
Deli članek:

Vsem dobro znana Ana Maria Mitič je pred dobrim letom poskrbela, da se je marsikomu čeljust povesila do tal, ko se je v javnosti pojavila po izraziti preobrazbi, izgubila je ogromno kilogramov. Zdaj je tudi razkrila skrivnost, kako ji je uspelo.

M24/RR
Ana Maria Mitič

Vse odkar se je Ana Maria Mitič prvič pojavila v javnosti suha kot trska, je vsak dan dobivala veliko vprašanj, kako ji je uspela takšna drastična preobrazba.

»Ker sem v osnovi Ančica pomagačica in vedno srčno rada namenim zlati prah sreče, naj iskreno, strnjeno in na hitro z vami delim te skrivnosti, za katere bi vsak rad slišal le eno besedo: čudežna tabletka. Ali zeljna juha. Ali smoothie s skrivno sestavino. Ali posebna vadba, ki reši telo v enem mesecu. No, nič od tega. Hormoni. Dojenje je pri meni (prvič v življenju so šle kalorije v minus, prosim, ne mi bit fovš, ker prej nikoli ni šlo tako dobro, naj sem se še tako trudila, in si vsaj na račun zavzetega poskušanja to tudi zaslužim) učinkovalo kot topilec maščobe. Srečnica, vem. Dobra novica? Da to ni vse. Deset tisoč korakov na dan. Vsaj. Tudi tukaj je dete pomagalo (sinko, zlati sinko, ljubi ga majka), saj ni ravno veliko spal, razen v premikajočem se vozičku. To me je prignalo do kilometrskih sprehodov vsak dan, v vsakem vremenu. Ker Bog ve, vse za dober dojenčkov spanec – in mamičino kavico v miru. Pametna vadba. Bolečine v hrbtu, vratu in drevenenje rok od silnega prenašanja čedalje težjega otroka so me primorali k temu, da sem enkrat na teden uro svojega življenja posvetila bodisi jogi bodisi pilatesu. Clean eating (čisto prehranjevanje, op. p.). Brez procesiranih salamic in približkov siru, brez čipsov z okusi in brez čokolade. Kaaj?!? Jap, to tudi je bilo prepovedano, ker naj bi spodbujalo krče pri dojenčku,« je brez dlake na jeziku priznala Ana Maria, ki za svoj videz dobiva same pohvale.

Instagram
Vsak dan telovadi in zdravo jé.

Facebook
Vse življenje se je spopadala z odvečnimi kilogrami.