Uspeh

Megan Markle ničesar ne obžaluje – lahko ima vse

R.T.
11. 2. 2020, 07.29
Posodobljeno: 11. 2. 2020, 07.32
Deli članek:

Po "megxitu" gre zakoncema vse kot po maslu.

Profimedia
Meghan Markle in princ Harry

Britanski Daily Mail navaja vir blizu Meghan Markle, ki pravi, da ničesar ne obžaluje in »da lahko ima vse«. Po tistem, ko sta s princem Harry 8. januarja oznanila, da opuščata kraljeve dolžnosti, je zanjo omejitev le še nebo. Tudi tokrat je mogoče prebrati, da sta se Susseška s to potezo otresla težkega bremena.

Oživljanje kariere

Zakonca sta se nekaj časa privajala novemu načinu življenja – Meghan je kuhala in pripravljala hrano za Archieja; zdaj, ko je poskrbljeno za rutino, pa naj bi Meghan začela oživljati svojo kariero. Daily Mail poroča, da njeno sodelovanje z Disneyjem še zdaleč ni zaključeno in da naj bi v prihodnosti še sodelovali. Spomnimo: Meghan bo Disneyju posodila svoj glas v zameno za donacijo dobrodelni organizaciji Elephants Without Borders. Britanski mediji poročajo, da je led na premieri Levjega kralja julija lani v Londonu prebil kar Harry, ki je glavi Disneyja Bobu Igerju »prodal« njene veščine.

Finančno neodvisna

Pred dnevi smo poročali, da zakonca, ki sta dejala, da hočeta biti finančno neodvisna, ne bosta imela težav z denarjem. Povpraševanje po Meghan naj bi namreč bilo izredno. Če bi sprejela vse ponudbe, ki lahko letos v žep pospravila kar 100 milijonov dolarjev (skoraj 118 milijonov evrov).