PO SLUŽBI NA TRENING

»Sploh ne znam plesati, znam le migati z boki«

E.J.
4. 2. 2020, 20.51
Posodobljeno: 4. 2. 2020, 22.16
Deli članek:

Pevka Kataya je ob službi študirala in bo jutri zagovarjala diplomo ter postala logistična inženirka. Zdaj pa se ji je izpolnila še največja želja: plesala bo v šovu!

Osebni arhiv
Lepa pevka je priznala, da je botoks začela uporabljati pri 27 letih.

Pevke Katje Ajster (33) z umetniškim imenom Kataya dopoldne ne boste srečali v mestu, kjer sicer lahko naletite na mnogo znanih obrazov, saj je na delovnem mestu. Že pred časom je povedala, da zgolj s petjem v Sloveniji ne more preživeti in da išče službo. Po dolgem iskanju se je zaposlila na Slovenskih železnicah, in sicer na okencu za informacije, kjer so jo mnogi potniki kljub uniformi tudi prepoznali. »Zdaj sem zaposlena v drugem podjetju, v logistiki. Zelo sem ponosna, da bom ravno jutri, v sredo, zagovarjala diplomo in dobila naziv logistični inženir,« nam je povedala Kataya, ki je pevsko kariero zaradi službe in šolanja malce postavila na stranski tir. Kljub temu je lansko poletje izdala pesem s srbskim raperjem Djomlo. Bila je tudi komentatorka v šovu Zvezda magazin, leta 2015 pa je sodelovala v drugi sezoni šova Znan obraz ima svoj glas.

TO JE IZPOLNITEV VELIKE ŽELJE

Popolnoma je navdušena, da bo kmalu zaplesala v šovu Zvezde plešejo. »Ne znam plesati, sploh nič ne plešem, znam le malce migati z boki. To, da se bom lahko naučila plesati v tem šovu, je izpolnitev moje velike želje,« nam je povedala nasmejana Kataya. »Pred oddajo se ne smem pripravljati tako, da bi se naučila kakšnega plesa. Le kakšne kondicijske vaje. Nameravam pa biti veliko časa v plesni dvorani, zato upam, da je moj soplesalec pripravljen na dodatne vaje, saj bom s srcem pri stvari,« pravi zaposlena Kataya, ki jo imajo zelo radi tudi otroci, saj posoja glas mnogim risanim junakinjam, med njimi tudi čebelici Maji in Smrketi.