Ena najbolj priljubljenih hrvaških zvezdnic, Severina, je kljub zelo težkim mesecem v novo leto vstopila nasmejana in srečna.

Silvestrovala je v Poreču, kjer je imela koncert ob vstopu v novo leto, ta pa je bil zanjo še posebej vesel in srečen, saj sta se ji pridružila mož Igor Kojić in sin Aleksander, ki ga ima s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem. Na instagramu je objavila praznično fotografijo, na kateri sta tudi mož in sin, ki ima na sebi praznična očala in božičkovo kapo. Zraven je zapisala novoletno voščilo, v katerem je poudarila, da ne smemo pozabiti na ljudi, ki so nas prizadeli, saj so prav oni tisti, od katerih smo se naučili, kaj je v resnici življenje. In čeprav je pred tedni izgubila skrbništvo nad sinom, se ji je uresničila velika želja, da je lahko bila z njim na najdaljšo noč v letu.

Ni pa še znano, kako pogosto bo lahko Severina sina Aleksandra videla po tem, ko se danes vrne k očetu – govori se, da se je že pritožila na sodišče in da bo medtem odvisna od milosti bivšega partnerja Milana.