hitradio antena

VIDEO: Tako bodo Tabu in Kanzyani zveneli na Ritmu mladosti

R.T.
27. 11. 2019, 14.01
Posodobljeno: 27. 11. 2019, 14.07
Deli članek:

Ekipo Anteninega zajtrka na Hitradio Antena, so obiskali priljubljeni glasbeniki, ki že nestrpno odštevajo dneve do velikega spektakla, Ritma mladosti, ki bo 13. decembra v Areni Stožice.

Hitradio Antena
Antenin zajtrk na Hitradiu Antena.

Na trojnem odru se bo zvrstilo osem glasbenikov in skupin, ki bodo združili moči in izvedli takoimenovali mash up. Med njimi bodo tudi skupina Tabu in DJ Valentino Kanzyani, ki so tokrat prvič v živo izvedli nastop pred poslušalci in pokazali s čim boodo postregli na koncertu.

Hitradio Antena
Antenin zajtrk na Hitradiu Antena.

»Zanimivo je slišati znan komad v popolnoma drugačni preobleki. Podobno je bilo na vaji slišati Klemna Klemna, kako poje Keš pičke, ki jih igrajo Big Foot Mama. Od Ritma mladosti pričakujem najbolj neverjetne kombinacije glasbenih žanrov in izvajalcev, ki jih sicer nikoli ne bi dali ob bok drugega drugemu. V preteklih letih smo že videli nekaj pričakovanih fenomenalnih kombinacij (Na soncu od Siddharte & Nisem več s tabo od Big Foot Mame), pa nekaj presenetljivih kombinacij (Sars s ska/reggae izvedbo komada Napoj od Siddharte). Letos bo kvečjemu še bolj presenetljivo in neverjetno,« je povedal voditelj Jean Frbežar, ki se s sovoditeljema Maticem Hercegem in Jerico Zupan že zelo veseli, da ga bodo skupaj zažurali.

Hitradio Antena
Antenin zajtrk na Hitradiu Antena.

»Tega ne sme zamuditi nihče! Ne samo, da je Ritem mladosti eden najtežje pričakovanih žurov leta, to bo obenem najbolj obsežen mash up pri nas in po slišanem eden bolj zanimivih. Tabu in Kanzyani sta vrgla kost, prav veličastno pa bo gledati in poslušati tudi ostala zveneča imena. Big Foot Mama, Klemen Klemen, Neisha, Modrijani, Pero Lovšin, Perpetuum Jazzile! To bo noro,« je navdušeno dejala Jerica.

Hitradio Antena
Antenin zajtrk na Hitradiu Antena.

V videoposnetku si poglejte kako zveni mash up teh dveh glasbenih velikanov.