ZAVISTNI POGLEDI

Nina Donelli: Vedno sem se morala truditi, kot vsi ostali

E.J.
24. 11. 2019, 07.55
Posodobljeno: 24. 11. 2019, 10.46
Deli članek:

Popularna pevka Nina Donelli nam je zaupala, da izhaja iz premožne družine, a je vseeno zelo prizemljena.

Rok Maver
Nina Donelli

Lepa slovenska pevka z umetniškim imenom Nina Donelli žanje slavo tako pri sosedih kot doma. Zelo je ponosna na svojo najnovejšo pesem Mili, za katero je videospot posnela na grškem otoku Mikonos, kjer je tudi praznovala svoj 22. rojstni dan.

»Praznovala sem ga tudi doma s svojo družino; ker ne uživam alkohola, smo si privoščili toliko odličnejšo večerjo,« nam je povedala. Pevka sicer živi na Štajerskem, v Poljčanah, blizu hrvaške meje, in je, kot pravi, zaposlena od jutra do večera. Še vedno živi doma, saj imajo zelo veliko hišo – pravi, da niti sama ne ve, koliko sob je v hiši.

Revija Zvezde
O tem, ali je zaljubljena, noče govoriti.

»Imamo več kuhinj in kopalnic, v hiši so tri ločena stanovanja, pred hišo pa stoji velik bazen,« našteje Nina in doda, da hiša stoji na samem, v naravi. Reportažo o njihovi vili je posnela tudi televizija RTL. Nina namreč izhaja iz premožne družine, imajo družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in prodajo bremenskih vrvi in verig. Tam Nina vsak dan opravlja pisarniška dela, prav tako njena tri leta starejša sestra, ki pa se bo po Nininih besedah verjetno bolj posvetila podjetju, medtem ko se bo sama petju.

Sašo Švigelj
Nina je obiskala Radio Aktual in predstavila svojo najnovejšo pesem.

»NISEM RAZVAJENKA«

In če bi kdo pomislil, da je Nina razvajenka, sama meni, da ni tako. »Nikoli nisem čutila, da bi bila kaj drugačna od drugih. Enako sem se za vse morala truditi, kot ostali. Morda sem začutila razliko le, ko sem bila deležna kakšnih zavistnih pogledov in komentarjev, nikoli pa ni bilo nobenih konfliktov. Če bi bila zelo važna in bi kazala bogastvo, pa bi bilo verjetno drugače. Sem zelo prizemljena, tako so me vzgajali. Vedno smo funkcionirali kot normalna družina in tako sem tudi odrasla. Zelo sem hvaležna mami in očetu, da sta mi privzgojila poštenost in srčnost, da sta me vzgojila v delavno in normalno dekle, saj ko gledam kakšne svoje vrstnike, kako se obnašajo, sem včasih brez besed.«