Zabava

Hrvaška starleta ob kandidaturi za predsednico: »Borila se bom za legalizacijo prostitucije«

R.T.
9. 10. 2019, 09.29
Posodobljeno: 9. 10. 2019, 11.24
Deli članek:

31-letna starleta Ava Karabatić je naznanila, da bo kandidirala za predsednico Hrvaške in povedala, da se bo borila za legalizacijo prostitucije in marihuane, medtem ko nasprotuje splavu.

Instagram (osebni profil)
"Moja prijateljica in jaz," je zapisala Ava na instagramu.

»O prostitutkah nimam slabega mnenja, že pet let zagovarjam legalizacijo prostitucije,« je novinarjem 24sata povedala 31-letnica in izpostavila, da si prizadeva tudi za legalizacijo marihuane. »Marihuana ni droga,« je rekla Ava.

»Mnogi ne vedo, da sem uspešno zaključila doktorski študij latinskega jezika. To je bil najboljši doktorat,« se hvali starleta, ki pravi, da s svojo potjo izobraževanja še ni zaključila. »Vpisala bi se še na doktorski študij italijanistike, zanimata me tudi filmska režija in šport«.

Predsedniška kandidatka je izpostavila tudi to, da je spoznala ruskega predsednika Vladimirja Putina in ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Putinu je kot pravi, pred tremi leti čestitala ob njegovem rojstnem dnevu, Trumpa pa naj bi spoznala na Hvaru leta 2007.

Kot svojo prednost je izpostavila to, da živi v Beogradu in s tem skrbi za dobre odnose med Srbijo in Hrvaško ter zagotovila, da bo tudi kot predsednica še vedno objavljala razgaljene fotografije.