Zabava

FOTO in VIDEO: To je manekenka, ki je navdušila obiskovalce tedna mode

R.T.
10. 9. 2019, 16.46
Posodobljeno: 10. 9. 2019, 21.01
Deli članek:

Tess Holliday se je kljub svojim odvečnim kilogramom odločila, da telesa ne bo skrivala, postala pa je celo manekenka in fotomodel. Sprehodila se je tudi po pistah newyorškega tedna mode.

Instagram (osebni profil)
Navdušila je obiskovalce newyorškega tedna mode.

Plus-size manekenka, ki je pred leti podpisala pogodbo s priznano britansko modno agencijo Milk, še naprej niza uspehe v modni industriji. Prejšnji teden se je namreč v okviru tedna mode, ki se odvija v New Yorku, sprehodila po modni stezi. Nosila je kreacije modne znamke Chromat. Na koncu piste pa se je nastavila fotografskim objektivom, prijela za prsi in samozavestno pozirala. Publika je bila navdušena, Tess pa je posnetek in fotografije z modnih stez delila tudi s sledilci in sledilkami na instagramu.

Z občinstvom se zagotovo ne bi strinjal novinar Piers Morgan (54), ki Tess ne vidi kot močnejše manekenke, temveč kot nekoga, ki si ne zasluži medijske pozornosti. Njene obline po njegovem mnenju niso posledica zdravega načina življenja. Tess pa se s tem zagotovo ne strinja. Kot smo pisali 34-letnica trdi, da živi zdravo: »Trikrat na teden se dve uri peljem z vlakom, zgolj zato, da bi telovadila«.

Profi media
Tess pravi, da je zadovoljna s svojim telesom.