Avdicija

Zrnec izbiral med najboljšimi humoristi in igralci, komu bo postal novi šef?

N.S.
14. 8. 2019, 21.03
Deli članek:

Eden najbolj zaželenih slovenskih ustvarjalcev zadnjega desetletja, igralec, režiser, komik in voditelj Jurij Zrnec, se je očitno dokončno odločil, da je čas, da spet nasmeji Slovenijo.

Osebni arhiv
Komaj čakamo, da vidimo, kaj pripravlja Jurij Zrnec.

Po nekajletnem umiku s scene zaradi zdravstvenih težav se priljubljeni igralec zdaj vrača na oder Špas teatra, kjer bo avtor in režiser nove komedije Avdicija.

Novico, ki bo razveselila vse njegove oboževalce, smo želeli preveriti pri Juriju, a je bil ravno takrat na zasluženem dopustu na Maldivih, zato pa nam je novico potrdila direktorica Špas teatra Urša Alič. »Ja, prav ste slišali. Jurij se vrača na naš oder, kjer je pred leti igral v kriminalki Mišolovka in kultni komediji 5moških.com, zdaj pa ga čaka nov izziv, Avdicija. Za zdaj vam lahko zaupam le imena nekaterih igralcev, ki jih je Jurij izbral na pravi avdiciji, in sicer so to dramski igralec in voditelj Nik Škrlec, iz serije Dragi sosedje bosta z nami Jernej Kogovšek in Mario Ćulibrk, voditelj in igralec Miha Brajnik, za ostale pa še malo počakajte,« nam je s skrivnostnim nasmeškom povedala Urša, ki je vesela novega sodelovanja s kraljem komedije Jurijem Zrnecem. Kdo ve, morda pa bomo imeli kdaj tudi priložnost ga gledati na odru v vlogi igralca, ne samo režiserja komedije Avdicija.

Osebni arhiv
Vzljubili smo ju v oddaji Dragi sosedje!, zdaj bosta Jernej in Mario blestela še na odru.

Osebni arhiv
Igralec in voditelj Malih sivih celic Nik Škrlec

Osebni arhiv
Vsem dobro znani igralec in voditelj Miha Brajnik