Razkuštran, zaraščen in brez majice!

FOTO IN VIDEO: Tako izgleda Denis Avdić na dopustu!

P.R.
25. 7. 2019, 10.40
Posodobljeno: 25. 7. 2019, 10.55
Deli članek:

Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa na slovenskih radiih, Denis Avdić Showa na Radiu 1, te dni uživa na zasluženem dopustu. Z družino se je odpravil na hrvaški otok Krk, kjer se predaja brezskrbnim počitniškim aktivnostim.

Radio 1
Razkuštran, zaraščen in brez majice! Tako izgleda Denis Avdić na dopustu!

V četrtek zjutraj pa je zabavni radijec doživel pravi šok! Že navsezgodaj sta ga jutranja sovoditelja Anja Ramšak in Miha Deželak presenetila v njegovem počitniškem apartmaju in ga vrgla iz postelje! »F**k you« je bila njegova prva reakcija, ko sta Anja in Miha potrkala na njegovo okno, takoj zatem pa se je Denis že usedel za mikrofon in pozdravil poslušalce Radia 1! Kljub temu, da so ga sodelavci zmotili na dopustu, je bil Avdić iskreno vesel njihovega obiska in mnogih klicev poslušalcev, ki so svojega najljubšega voditelja že močno pogrešali.

Radio 1
Kljub temu, da so ga sodelavci zmotili na dopustu, je bil Avdić iskreno vesel njihovega obiska .

Radio 1
Razkuštran, zaraščen in brez majice! Tako izgleda Denis Avdić na dopustu!

Kako izgleda Denis Avdić takoj, ko vstane iz postelje, pa si poglejte v videu... 

Denis Avdić Show se sicer po poletju vrača v razširjeni zasedbi. Denisu, Anji in Mihi se bo namreč po končanem porodniškem dopustu pridružila tudi Jana Morelj. Radijci nam v novi sezoni obljubljajo še več zabave, zgodb iz vsakdanjega življenja Slovencev in odmevnih dobrodelnih akcij.