Huda nesreča na snemanju

Omahnil v globino in pristal tik ob Vinu Dieslu: pretreseni igralec komaj zadrževal solze

J.P.
23. 7. 2019, 08.28
Posodobljeno: 23. 7. 2019, 13.03
Deli članek:

Snemanje je zastalo; bojijo se, da bo prišlo do najhujšega.

Profimedia
Vin Diesel

Vdal naj bi se pas, na katerega je bil pripet in ki naj bi ga varoval, ko se je na snemanju novega filma Hitri in drzni pognal z balkona. Pristal naj bi tik ob zvezdniku franšize Vinu Dieslu, pri tem pa utrpel resne poškodbe glave. Padel naj bi vsaj dobrih devet metrov globoko.

Poletel je helikopter

52-letnega Diesla naj bi v filmskem studiu Warner Bros v Leavesdnu v Veliki Britaniji incident hudo pretresel – kot pišejo britanski mediji, naj bi komaj zadrževal solze. Snemanje je tako predvčerajšnjim zastalo – igralska zasedba in filmska ekipa je zapustila prizorišče, poškodovanega britanskega kaskaderja Joeja Wattsa pa so s helikopterjem prepeljali v eno od londonskih bolnišnic. Tako eni kot drugi se bojijo, da se bo zgodilo najhujše. Watts je trenutno v umetni komi.

Watt bi moral po skoku z balkona obviseti nad tlemi, tako pa je omahnil z glavo navzdol in tako tudi pristal. Padec so posnele kamere.

To ni prvi tovrstni dogodek za hollywoodskega težkokategornika – leta 2002 je med snemanjem akcijskega filma xXx umrl njegov kaskader Harry O'Connor, nato pa je leta 2013 v prometni nesreči še njegov soigralec Paul Walker. Imel je 40 let.