Vdal naj bi se pas, na katerega je bil pripet in ki naj bi ga varoval, ko se je na snemanju novega filma Hitri in drzni pognal z balkona. Pristal naj bi tik ob zvezdniku franšize Vinu Dieslu, pri tem pa utrpel resne poškodbe glave. Padel naj bi vsaj dobrih devet metrov globoko.

Poletel je helikopter

52-letnega Diesla naj bi v filmskem studiu Warner Bros v Leavesdnu v Veliki Britaniji incident hudo pretresel – kot pišejo britanski mediji, naj bi komaj zadrževal solze. Snemanje je tako predvčerajšnjim zastalo – igralska zasedba in filmska ekipa je zapustila prizorišče, poškodovanega britanskega kaskaderja Joeja Wattsa pa so s helikopterjem prepeljali v eno od londonskih bolnišnic. Tako eni kot drugi se bojijo, da se bo zgodilo najhujše. Watts je trenutno v umetni komi.

Watt bi moral po skoku z balkona obviseti nad tlemi, tako pa je omahnil z glavo navzdol in tako tudi pristal. Padec so posnele kamere.

To ni prvi tovrstni dogodek za hollywoodskega težkokategornika – leta 2002 je med snemanjem akcijskega filma xXx umrl njegov kaskader Harry O'Connor, nato pa je leta 2013 v prometni nesreči še njegov soigralec Paul Walker. Imel je 40 let.