Dopust, ki si ga privoščijo le redki

"Rockyjeva" hči se hvali: na Hrvaškem za najem jahte odšteli več kot 100 tisoč evrov

R.T.
4. 7. 2019, 09.00
Posodobljeno: 4. 7. 2019, 10.28
Deli članek:

Igralec Sylvester Stallone je skupaj s soprogo Jennifer ter hčerkami Sistine, Sophijo in Scarlet za letošnji dopust izbral Hrvaško. Slavna družina je najela jahto Meira, cena njenega najema pa je vrtoglava – 133.000 evrov na teden, brez DDV-ja.

Instagram (osebni profil)
21-letna Sistine Stallone.

Na Meiri je družina krenila iz Splita. Kako preživljajo svoj prosti čas, je odkrila 21-letna Sistine na družbenem omrežju Instagram.

Kot piše index, je Meira najbolj luksuzna jahta na Hrvaškem. V dolžino meri 55 metrov, ima 12 kabin, vsaka od teh pa je opremljena s kopalnico, velikimi omarami, LED televizijskim zaslonom in hišnim kinom. Vse kabine imajo avtomatske klime, zavese in luči. Na jahti, kjer je že deset članov posadke, pa se nahaja prostor za savno in soba za masažo, piše Index.hr. Poskrbljeno je tudi za zabavo, ne manjkajo namreč niti vodni tobogani, gliserji, kanu, oprema za potapljanje.

Instagram (osebni profil)
Na krovu jahte Meira je družina krenila iz Splita.

Instagram (osebni profil)
Sistine se hvali, da imajo na jahti tudi možnost spuščanja po toboganu.

Najem jahte izven sezone znaša 105 tisoč evrov na teden, medtem ko je ta cena v sezoni skoraj 20 tisoč evrov višja. Poleg tega je gost na jahti tisti, ki poravna vse dodatne stroške prehrane, pijače itn.