Največja zaslužkarica

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona evrov: "Prisluženega denarja ne zapravljava brezglavo"

Eva Jandl
19. 6. 2019, 20.36
Deli članek:

Med estradniki se z lanskim zaslužkom več kot pol milijona evrov lahko pohvali Natalija Verboten. Kakšen dopust si bo privoščila?

Tibor Golob
Natalija Verboten se poleti kopa predvsem v domačem bazenu, v poletni kuhinji pa mož pripravlja specialitete z žara.

Podatki Ajpesa kažejo, da je imela pevka Natalija Verboten lani kar 522.041,03 evra prihodkov. No, Natalija je pojasnila, da sama za nastop sicer računa od 1500 do 3000 evrov, medtem ko z možem Dejanom Bojićem denar služita še v njunem podjetju Bumerang, ki se ukvarja s celotno tehnično in dekorativno opremo prireditev. Tudi zaradi podjetja in seveda nastopov bo torej Natalijino poletje delovno. »Imamo veliko dela, tako z nastopi, kjer me spremlja skupina Plamen, kot v podjetju Bumerang, ki ga imava z možem. V podjetju imamo poleti ogromno dela, tako si za morje lahko vzamemo en teden, ostalo pa so izleti po Sloveniji med tednom; imamo prelepo domovino, ki si jo želiva razkazati sinovoma,« pravi Natalija.

Natalija Verboten sicer za svoj nastop računa do 3000 evrov, za finančni uspeh družine pa je zaslužno podjetje Bumerang, kjer delata oba z možem Dejanom Bojićem.

Poleti v domačem bazenu

Sicer že leta poleti za en teden hodijo na otok Pag. »Hodimo v butični družinski hotel, ki je na celini. Imajo 12 sob in svoje oljke, pršut, vino in sir, vrhunsko kulinariko. Ker pa imamo poleti veliko dela, smo si doma zgradili bazen, da se naužijemo kopanja. Imamo tudi zunanjo kuhinjo na terasi, ker mož pripravlja specialitete z žara za nas in prijatelje. Na morje pa gremo sami in si vzamemo čas samo za nas, skupaj smo od jutra do večera, da se naužijemo drug drugega,« razlaga Natalija. Pa si ob takšnem zaslužku vendarle privošči kaj posebnega ali je preudarna z denarjem? »Z denarjem tako zasebno kot poslovno ravnava preudarno, seveda si tudi kdaj kaj privoščimo za dušo, a vse v mejah normale, trdo prisluženega denarja ne zapravljava brezglavo.«

Tibor Golob
Natalija pravi, da čeprav je družinski proračun bogatejši za pol milijona evrov, zapravlja v mejah normale. Le včasih si privošči kaj za svojo dušo.