V vzponu

Karleuši nedavni dogodki občutno dvignili ceno

J.P.
9. 4. 2019, 07.30
Posodobljeno: 9. 4. 2019, 07.36
Deli članek:

Zvezdnica se redno pojavlja v medijih na območju nekdanje skupne države. Tudi škandali se obrestujejo.

Profimedia
Jelena Karleuša in Duško Tošić imata dve hčerki.

Srbska pevka je stalna gostja takšnih in drugačnih medijev. Svoje je vsekakor naredila vrsta škandalov, denimo domnevna afera s srbskim nogometašem Ognjenom Vranješom, nato še konflikt, ki ga je imela z lastnikom Pink TV Željkom Mitrovićem,

Jeleni Karleuši pa cena zaradi tega le raste.

Vzpon

40-letnica je do nedavnega nastopala za osem do deset tisoč evrov, te dni pa zlahka zahteva tudi do petnajst tisoč, o vzponu Karleuše pišejo srbski mediji. In čeprav je v svoji karieri zaslužila lepe denarce – nekateri ugibajo, da je pospravila več kot deset milijonov evrov –, pa Karleuša ni pretirano zainteresirana, da bi svoj imperij razširila prek meja nastopanja. Nima svoje linije oblačil, nakita ali parfumov, tudi nepremičnine ji ne "ležijo" najbolj. Je bolj kot ne ptica selivka. Pred kratkem sta z možem Duškom Tošićem za 2,5 milijona evra kupila vilo nekdanjega nogometaša Dragana Stojkovića, sicer pa se zadržuje v mestih, kjer nastopa, ter na Kitajskem, kjer okroglo usnje brca njen mož. Njegova pogodba z Guangzhoujem je ena najbolj donosnih v ligi, na leto mu prinese štirinajst milijonov evrov. "Ne kupujem stanovanj, samo vile, vse dražje od dveh milijonov dolarjev," je povedala pred kratkim, nato pa vsem svetovala, naj vsaj enkrat v življenju odidejo na Maldive, da bi si res odpočili.

Poleg petja služi tudi s šovom Zvezde Granda, kjer je članica žirije. Kot pišejo srbski mediji, z eno sezono zasluži tudi do tristo tisoč evrov. Večji del denarja gre za potovanja in oblačila. Nekoč se je pohvalila, da je mogoče v njeni garderobi najti obuvala, vredna sto tisoč evrov. In kot še pišejo srbski mediji, se na nastopih nikoli ne pojavi v isti opravi. Vse do mamine smrti pa je dokaj pogosto zahajala na glasbene odre.

Ločitev?

Srbski mediji so se v luči afere z Vranješom pozanimali, kaj bi v primeru ločitve dobila od moža. Kar se tiče denarja od pogodbe s klubom, menda prav nič. Kar pa ne pomeni, da bi prišla na beraško palico.