Meghan Markle

Elton John je prejel nenavadno prošnjo

Nejc Simšič
1. 4. 2019, 20.30
Deli članek:

Da sta slavna vojvodinja Susseška in svetovno znani glasbenik Elton John dobra prijatelja, je znano že dolgo. Zdaj pa je na dan prišla informacija, kaj je Meghan prosila zvezdniškega prijatelja kraljeve družine.

Profimedia
Slavni glasbenik bo novega kraljevega otroka učil igrati klavir.

Ko je na dan prišla novica, da se je Meghan s posebno prošnjo obrnila na Eltona Johna, so vsi pomislili, da ga je prosila za botrstvo njenemu otroku.

A je hitro postalo jasno, da je šlo za popolnoma drugačno vprašanje. Meghan je namreč Eltona vprašala, ali bi njenega otroka, ki ga s princem Harryjem pričakujeta aprila, poučeval igranje klavirja. Kot je medijem zaupal vir blizu pevca, je Elton John, ki je bil tesen prijatelj pokojne princese Diane in je igral tudi na kraljevi poroki maja lani, z veseljem in navdušenjem obljubil poučevanje klavirja, ko bo otrok dovolj star, da bo lahko začel z učnimi urami. »Meghan in Harry verjameta, da bo Elton John popoln učitelj za njunega prvega otroka. Ko je Elton sprejel njuno prošnjo, sta bila kraljeva zakonca presrečna. Eltonu in Meghan je glasba zelo pomembna v življenju, zato vojvodinja ne bi mogla izbrati bolj primerne osebe za poučevanje klavirja,« je medijem še povedal vir in dodal, da bi bila tega zelo vesela tudi pokojna princesa Diana. »Če bi bila še živa, bi verjetno tudi sama predlagala Eltona za učne ure, saj sta bila tesna prijatelja.«

Profimedia
Meghan je vesela, da je Elton John uslišal njeno prošnjo.