Obtožbe

Musk za Deppovim hrbtom vasoval pri njegovi bivši?

J.P.
4. 3. 2019, 11.03
Posodobljeno: 4. 3. 2019, 11.09
Deli članek:

Hollywoodski zvezdnik je bivšo obtožil, da se je leta 2015 – mesec dni pred njuno poroko – zapletla z Elonom Muskom.

Profimedia
Johnny Depp trdi, da je bila bivša nasilna do njega.

V 50 milijonov dolarjev (dobrih 43 milijonov evrov) težki tožbi zaradi obrekovanja Amber Heard očita, da jo je glava podjetij Tesla in SpaceX v zavetju noči obiskoval, ko je on snemal v tujini. Johnny Depp trdi tudi, da je 47-letni Elon Musk v njuno domovanje v Los Angelesu pot našel tudi na tisto noč, ko je 32-letnica svetu pokazala modrice na svojem obrazu in igralca obtožila nasilja v družini.

Profimedia
Amber Heard in Elon Musk

Amber Heard in Elon Musk sta bila skupaj eno leto.

Razšla sta se maja 2016, ločila pa januarja 2017. Poročena sta bila 15 mesecev.

Obtožil jo je nasilja

Muskov predstavnik za stike z javnostmi je za revijo People zatrdil, da sta se Musk in Heardova začela videvati šele maja 2016. Njen odvetnik Eric M. George pa je za omenjeno revijo dejal, da je to še en Deppov poskus, da bi jo utišal.

Profimedia
Johnny Depp kot kapitan Jack Sparrow

55-letni Depp je v tožbi poudaril, da bivše nikdar ni zlorabil in da so obtožbe lažne. Še več: obtožil jo je, da je bila ona tista, ki je nad njim izvajala fizično nasilje. Igralka je decembra lani v Washington Postu zapisala, da so ji grozili s smrtjo, ker je Deppa obtožila nasilja v družini, kar naj bi jo stalo dela. V tožbi naj bi bilo mogoče prebrati tudi, da so Deppa štiri dni po omenjenem prispevku "izločili" iz Piratov s Karibov.