Zabava

DJ Dady praznoval svoj 30. rojstni dan (tretjič !)

N.N.
21. 2. 2019, 15.06
Posodobljeno: 21. 2. 2019, 15.08
Deli članek:

Aktualov glasbeni urednik, ki je zagotovo med zaslužnejšimi, da je Aktual med najbolj poslušanimi radijskimi postajami v Sloveniji, je pred dnevi praznoval svoj rojstni dan.

Andraž Kobe
DJ Dady že tretjič slavil 30. rojstni dan.

V soboto 16. februarja ga je obiskal Abraham, že prvo presenečenje pa je sledilo, ko so pred njegovo hišo ob polnoči začeli peti člani skupine Victory in nekateri Dady -jevi prijatelji. Prava zabava je sledila v soboto zvečer, kjer se je svojega 30. rojstnega dne (tretjič) veselil z svojimi prijatelji (tudi glasbenimi prijatelji : Mambo Kings, skupina Victory, Saška Lendero, Miha Hercog, Jože Potrebuješ, Nina Donelli, Rusko Ritchie, Daniel Popovič, …).

Andraž Kobe
DJ Dady že tretjič slavil 30. rojstni dan.

Največje presenečenje pa je bilo, ko so mnogi priznani slovenski in hrvaški glasbeniki Dady-ju čestitali v video posnetku. »Tako lepega praznovanja si ne bi mogel predstavljati niti v sanjah,« je priznal Dj Dady in dodal: »Bilo je nepozabno in vztrajali smo do pol sedmih zjutraj! Resnično sem hvaležen za vse ljudi, ki jih imam okoli sebe, na prvem mestu pa na svojo ženo Katarino, ki je bila glavni organizator in pobudnik vsega, tudi presenečenj, zaradi katerih mi je priteklo kar nekaj solza sreče !« Dadyju so čestitali tudi njegovi radijski kolegi, ga zasuli s čestitkami in priznali, da je pravi 'Aktualov oče'.