POŠKODBA

Zvezdana Mlakar je pristala na urgenci

N.S.
24. 1. 2019, 12.47
Posodobljeno: 24. 1. 2019, 13.10
Deli članek:

Priljubljena igralka, ki navdušuje v gledališki uspešnici Menopavza, je sinoči med predstavo v Novem mestu hudo padla, v hudih bolečinah odigrala predstavo do konca, nato pa odhitela na urgenco.

Bobo
Zvezdana Mlakar

Zvezda glasbene komedije Menopavza, igralka Zvezdana Mlakar, je imel sinoči srečo v nesreči. Med predstavo, ko zapoje bojno pesem proti celulitu, se ji je zgodilo, da je hudo padla in si poškodovala roko.

Jure Makovec
Zvezdana v predstavi Menopavza.

"V Novem mestu smo igrale Menopavzo, publika je bila navdihujoča, topla, smejoča... v prizoru, ko jaz zapojem svojo “ tožbo” čez celulit in se zavihtim na okroglo mizico, se je zgodilo - mizica je popustila in sva obe zgrmeli po tleh, ujela sem se na desno roko in "videla zvezde" od bolečine. Zagledala sem zaprepadene izraze soigralk, skozi možgane pa mi je zletelo "show must go on". Na odru se ne ustaviš, nikoli ! Govorila sem tekst naprej, solze so mi tekle, od bolečine, ljudje so se smejali, saj so mislili, da res jočem zaradi celulita. Potem sem za nekaj trenutkov stekla z odra, v prizoru, kjer lahko, ker mi je šlo resnično na bruhanje, in odigrale smo do konca, roka mi je visela ob telesu... Samo eno sem razmišljala, eno silno željo sem imela, da je vse v redu z mojimi kostmi, da si nisem nič zdrobila. Zavedela sem se, da sem vsa pod adreanalinom in da se bo resnica pokazala čez kakšno uro. Zato so me odpeljali na urgenco. "Ja, kaj pa je Zvezdana, vas pa res nismo navajeni, da jočete ? “ so mi rekle sestre na okencu. Ves pregled je tekel hitro, jasno, prijazno in naj mi samo še kdo kaj reče slabega o našem zdravstvu! Cela sem, nič ni zlomljeno ali počeno, boli, a je celo, celo... Sreča? Sreča spremlja pogumne! Haha, dokaz, da znam pasti in tudi vstati in, da imam, haha, dobre, močne kosti! Vsem, ki ste zame sinoči skrbeli, HVALA!" je na družbenih omrežjih zapisala Zvezdana, ki bo od zdaj najprej še bolj previdna na odru, da se nesreča ne ponovi.