Govorilo se je marsikaj

Kaj se je res dogajalo med otroškim zvezdnikom in Michaelom Jacksonom? Macaulay Culkin odkrito spregovoril

J.P.
16. 1. 2019, 10.20
Posodobljeno: 16. 1. 2019, 10.24
Deli članek:

O njunem odnosu je bilo prelitega veliko črnila. Kaj pa o njem pravi sam?

Profimedia
Macaulay Culkin

Macaulay Culkin danes šteje 38 let. Zaslovel je, ko jih je imel le 10, za kar se ima zahvaliti filmu Sam doma. Višave, do katerih ga je povzdignila vloga, je dobro poznal Michael Jackson.

"Z mano je stopil v stik, ker se je veliko zelo hitro dogajalo in mislim, da se je poistovetil s tem," je med gostovanjem v podcastu Inside of You dejal Culkin. "Na koncu je mogoče skorajda zlahka reči, da je bilo čudno, a ni bilo, ker je bilo smiselno," je nadaljeval. "Bila sva prijatelja." Dodal je še, da se je ljudem njun odnos zdel nenavaden le zato, ker je bil najbolj slavna oseba na svetu. "Bil sem brez vrstnikov. Nihče v moji katoliški šoli ni niti vedel, kaj doživljam, on pa je šel po isti poti in je hotel poskrbeti, da ne bi bil sam."

Za kralja popa je dejal, da je bil duhovit in prijazen. "Za ostale je to velika stvar, zame pa je to bilo povsem običajno prijateljstvo."

Zloben človek

Culkin se je rodil v veliko družino. Za očeta je dejal, da je "zapleten človek". "Bil je zloben. Iskreno – mislim, da ne bi smel biti oče." Nikoli mu ni rekel, da je ponosen nanj, je razkril. Že 23 let ne govorita, čeprav je oče pred kratkim skušal navezati stik z njim.