Razočaranje

Težko pričakovana poroka na monaškem dvoru odpade

Sonči Nered Čebašek
6. 1. 2019, 20.04
Posodobljeno: 6. 1. 2019, 22.39
Deli članek:

Hči princese Caroline Charlotte Casiraghi (31) je poskrbela za pravi šok na monaškem dvoru, kjer so bili vsi v pričakovanju, da jim bo za leto 2019 sporočila datum svoje poroke.

Zimbio
Zaradi preklica zaroke je zelo žalostna tudi princesa Caroline.

Domneve, da se bo deveta v vrsti za monaški prestol omožila, so bile seveda zelo logično nadaljevanje njenega ljubezenskega življenja v zadnjem letu.

Navsezadnje je njena velika ljubezen zasenčila tudi vsa dogajanja na najimenitnejšem dogodku v kneževini – plesu vrtnic aprila lani.

Profimedia
Ples vrtnic aprila 2018, ko sta Charlotte in Dimitri javno oznanila zaroko.

PREDSTAVA

Lanski tradicionalni ples vrtnic je bil težje pričakovan kot katerikoli pred njim – pa poteka že od leta 1954. Nekaj dni pred njim so se namreč razširile govorice, da se je, po mnenju večine najlepša članica dinastije Grimaldi, Charlotte Casiraghi, na skrivaj zaročila. In veličastni ples bi bil seveda idealna priložnost, da svojega srčnega izvoljenca predstavi javnosti.

Charlotte ni razočarala in je na plesu pokazala veličastni diamant, ki se je dičil na njenem prstancu, pa tudi svežega zaročenca, filmskega producenta Dimitirja Rassama (37), s katerim sta bila takrat par že skoraj leto dni. Videvati sta se začela leta 2016, ko se je on ločil, ona pa je – vsaj takrat se je zdelo tako – zaključila s svojim pestrim ljubezenskim življenjem.

Profimedia
Tudi po rojstvu sina je bila družinica videti harmonično.

ISKANJA

Po nekajletni burni ljubezenski zvezi z igralcem Gadom Elmalehom (47), s katerim imata tudi štiriletnega sina Raphaela, se je Charlotte kmalu zapletla v vročo romanco z italijanskim režiserjem Lambertom Sanfelicejem, a ga je nato zapustila, ker je menda našla ljubezen svojega življenja – filmskega producenta Dimitrija Rassama, ki se je leta 2015 razšel z rusko manekenko Natašo Novoselovo in ima sedemletno hčerko.

Princesa Caroline je bila s hčerkino izbiro moškega na moč zadovoljna tudi zato, ker je Dimitri sin njene zelo dobre prijateljice, znane francoske igralke Carole Bouquet. 

KONEC PRAVLJICE

Navdušenje nad srečno ljubeznijo Charlotte je bilo neizmerno, saj se za monaške aristokratinje zdi, kot da na ljubezenskem področju nad njimi visi neki urok, ki jim onemogoča, da bi doživele svojo srečo.

In res se je že zdelo, da se ljubezenska zgodba Charlotte in Dimitrija razvija v pravljico s srečnim koncem. Septembra sta namreč povila sina Balthazarja in poroka je bila samo še vprašanje mesecev.

No, Charlotte je zaroko razdrla, konec njenega razmerja pa so tudi uradno potrdili z dvora, a so zavrnili kakršnakoli pojasnjevanja o vzroku.