Zabava

Uslužbenka razkrila, kakšna je zvezdnica

tp
30. 11. 2018, 20.15
Deli članek:

Potem ko je v javnost prišla novica o tem, da je Lepa Brena škrta, se je odločila spregovoriti o tem njena nekdanja hišna pomočnica, ki je za pevko delala vrsto let.

M24 / Marko Vavpotič
Pevka se ne obnaša čisto nič zvezdniško. Ko gre na tržnico, med nakupovanjem vedno tudi malce poklepeta z branjevkami.

Za zvezdnico, ki z družino živi v luksuzni vili v beograjskem naselju Bežanijska Kosa, je imela samo besede hvale.

»Verjemite mi, Brena je edinstvena ženska. Do moje družine se je obnašala enako kot do svoje. Ko sem končala delo in se odpravila proti domu, mi je vedno pripravila hrano, sadje, sokove, sladkarije … Ni hotela niti slišati, da bi šla od nje praznih rok. To ni imelo zveze s plačo. Da ne govorim o garderobi. Celo kupovala je plašče zame in za moje hčerke ter nam dajala obleke za vse priložnosti. Zahvaljujoč njej so moji otroci končali fakultete,« je pomočnica dejala za Skandal.

A če mislite, da si je pomočnico omislila, ker je svoja sinova in posinovljenca preveč razvadila, se zelo motite. Vse tri je namreč naučila vseh gospodinjskih opravil, saj je prepričana, da so to stvari, ki jih mora znati vsakdo. »Mislim, da mora biti človek pripravljen na vse, ne pa da ob prvi menjavi plenic pade v depresijo. Vse to je del življenja,« je prepričana zvezdnica. Kuhalnico sicer najpogosteje vrti njen mož, nekdanji teniški as, zdaj pa poslovnež Slobodan Živojinović, saj kuhanje obožuje.

Mediaspeed
Lepa Brena je skupno prodala več kot 30.000.000 nosilcev zvoka, kljub že 35-letni karieri pa še vedno ustvarja pesmi in navdušuje s svojimi nastopi.