Zabava

Poje z mikrofonom, ki stane 20.000 evrov

tp
22. 11. 2018, 20.30
Deli članek:

Lepa Brena tudi po 35 letih kariere še vedno velja za eno največjih in najbolj oboževanih zvezdnic z območja nekdanje Jugoslavije.

Oboževalci so tudi razlog, da še zmeraj nastopa. Pevka vedno poskrbi, da so njeni koncerti prava paša za oči in ušesa.

Za slednja od nedavnega skrbi z mikrofonom, vrednim kar 20.000 evrov.

Za 58. rojstni dan ji ga je poklonil njen mož, nekdanji teniški as, zdaj pa poslovnež Slobodan Živojinović.

Lepa Brena je po poročanju srbskih medijev edina zvezdnica z območja Balkana, ki ima takšen mikrofon, poleg nje ga uporablja samo še osem drugih pevcev svetovnega formata: Adele, Ed Sheeran, Beyonce, Taylor Swift, Pitbull, Drake, Chris Martin iz skupine Coldplay in Bruno Mars.

»Z mikrofonom sem zelo zadovoljna. Hvala, Bobi, za tako dobro darilo. Ta gesta me je zelo ganila, saj se premalo ve, da je bil v resnici on vedno moj največji podpornik v poslu, s katerim se ukvarjam. Za to sem mu kot življenjska partnerica neizmerno hvaležna,« je zvezdnica dejala za srbske medije.

Mikrofon bo Brena uporabljala na vseh svojih velikih solističnih koncertih, z njim pa je že pela v Beogradu, ko je svoj rojstni dan in 35. obletnico uspešne glasbene kariere proslavila z dvema nastopoma v tamkajšnji areni. 

Revija Zvezde
Zvezdnica je svoje srce že pred 30 leti poklonila Slobodanu Živojinoviću. Spoznala sta se 24. decembra 1987, na dan premiere njenega filma Hajde, da se volimo.