V seriji tako kot v vseh drugih, ki so na vrhu priljubljenosti, poleg odvetniških zdrah seveda ni manjkalo niti seksi scen. In kdo bi bil za zbujanje spolne privlačnosti med lepimi odvetniki bolj primeren kot seksapilna mlada pripravnica v vedno kratkem krilu, Rachel Zane, ki jo je igrala Meghan Markle.

Slovo

Zaradi resne ljubezenske  zveze  s princem je bila Meghan že pred začetkom šeste sezone serije Nepremagljivi dvojec prisiljena razmisliti o koncu svoje igralske kariere. Takrat še ni klonila, a ko so bili na obzorju zaroka in za njo poroka s princem ter vstop v najuglednejšo kraljevsko družino na svetu, se je bila Meghan po koncu sedme sezone od soigralcev in serije prisiljena posloviti.

meghan 4
Profimedia
Meghan s soigralcem Patrickom J. Adamsonom v eni od njunih mnogih vročih scen.
Ob slovesu je priznala, da je lik Rachel Zane, ki ga je upodabljala sedem let, naravnost oboževala, ker ima z njo toliko skupnega, in da ji bo spomin nanjo do smrti grel srce. »Če igraš nekoga, ki ti je všeč, je vse skupaj veliko lažje. Ves čas sem navijala zanjo, verjetno sem bila ena njenih največjih oboževalk. Če ne bi bila del serije, pa bi jo zagotovo navdušeno gledala. Najbolj všeč mi je to, da so vsi liki tako ljudski, realni. Rachel sem tako doživljala kot svojo najboljšo prijateljico – tisto, h kateri lahko kadarkoli prideš in si iz njene omare izposodiš lepe obleke,« je povedala Meghan.

Zadržana

Meghan se je razgovorila tudi o navdušenju, ki jo je prevevalo zaradi modnega stila Rachel, ki ga je lahko tudi sooblikovala. »Za moj lik sva oblačila izbirali skupaj s stilistko Jolie Andreatta in res sva se trudili, da bi bila čim bolj prepričljiva. Rachel je namreč mlada odvetniška pripravnica v dvajsetih letih, ki ima v omari kar nekaj krasnih kosov oblačil. Veliko stvari sem tako v seriji večkrat nosila in iste kose oblačil kombinirala v različne stajlinge. Krilo, ki sem ga nosila v prvi epizodi, sem na primer pozneje nosila še mnogokrat,« je pojasnila.

O najzanimivejši temi, ki je bila rdeča nit vseh sedmih sezon – vrtiljaku čustev zaradi burne romance z enim od glavnih moških likov Mikom Rossom, ki ga v nanizanki igra Patrick J. Adams –, Meghan kot prinčevo dekle ni želela govoriti, a niti ni potrebe, saj so posnetki, ki so zdaj zakrožili, dovolj zgovorni.